Mój nowy nabytek...na razie takie kiepskie fotki bo z telefonu i auto przed kosmetyką...
BMW 740i V8, 286 KM, poza nawigacją ma prawie wszystko co mogli wymyśleć szpece od BMW...
Wyposażenie:
- silnik 4.0 V8 286 KM, 420Nm momentu
- czarna skóra
- koła 18' 235/50/18
- wydechy MAGNAFLOW Performance (pięknie gadają )
- tylne lampy kryształki od modelu po liftingu
- przednie kierunki cleary
- ksenony
- 6 biegowa skrzynia manualna
- klimatronic dwu strefowy
- webasto
- elektrycznie regulowane,pompowane fotele z pamięcią
- elektryczna roleta szyby tylnej
- elektrycznie regulowana wielofunkcyjna kierownica w skórze
- zawieszenie dwu stopniowe S EDC
- parktronic przód i tył PDC
- samopoziomujące reflektory ze spryskiwaczami
- ASC
- elektryczne szyby przód i tył z funkcją comfort
- bagażnik otwierany na pilota z domykaniem
- BMW light system (dodatkowe oświetlenie wnetrza i drzwi)
- rozbudowane fabryczne audio
- tylna kanapa w elektryce
- lusterka fotochromatyczne
- automatyczne obniżanie sie lusterek przy wrzuceniu wstecznego biegu
- pełny boardcomputer
- programowane przewietrzanie wnetrza
- wykończenie w drewnie
- to chyba tyle z tego co pamiętam.....
- dziś doszło CB radio i audio z poprzedniej e36 325i coupe
- szybki wszystkie na czarno
- alu BBS 17' zimowe z troche za małymi oponami bo od e39 ale na te pare dni zimy dadza rade....
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-21, 19:08, w całości zmieniany 2 razy
No bardzo ładna sztuka , rzeczywiście na tych laczkach od E39 wygląda troche śmiesznie , a który to rocznik bo nie napisałeś ?
Jak dla mnie to szkoda że nie automat a poza tym ładny kolor
Co do kół to mam rebus jak nigdy dotąd, pojezdzilem na tych 18' i wszystko ladnie pieknie ale przy tych kilometrach co teraz robie to jak dla mnie dramatem jest szukanie sie w koleinach a wychodze z zalozenia ze nie po to kupilem jakby nie było limuzyne zeby z trasy wracac zmeczony wajchowaniem i szukaniem się w koleinach...na dzień dzisiejszy plan jest taki ze te 18' ida do żyda a na te 17' zimowe zakładam na lato 235/55/17 a tylko na zloty jakieś ladne 19' i mie ukrywam że własnie Alpiny by wchodziły w gre bo to chyba jedyne sensowne koła do tego modelu....
dzikus nie dziw sie koledze 7ka źe poleca 20 tki ALPINA ponieważ on mieszka w kraju pięknych i gładkich jak stół (choć nie wszędzie ) autostrad w większości bez limitów kmh hehe , ale powiem ci że w E38 18 cali to zupełna podstawa a 17 cali to tak jakby w E36 15-ka . Więc nie rezygnuj z 18-ek a na zloty kup ALPINE 21'
Auto poprostu ideal! e-38 i jeszcze 4.0 w manualu, o wyposazeniu niewspomne!! Piekna sztuka! Wlasnie w przyszlosci chce sie na takie przesasc, a 328 dostanie na stan moja Ania.. Gratuluje pieknego auta Dzikus!! A kola tak jak pozozostali mowia zostaw 18 bo 7 na 17 to lipa a na zlot 20 alpina-ideal!! Pozatym tak trzymac! Pozdro Dzikus, dbaj o nia!!