witam , mam pytanie do ludzi z Wawy czy ktos wie co sie dzieje z firma Fosab? Ich stronka nie działa ( fosab.pl) dziala tylko austryjacka, tel i fax tez milczy. Jesli nadal sa na rynku prosiłbym o aktualny nr tel. z góry dzieki
no własnie ja tez wczesniej gwinty do e30 w dobrej cenie widzialem u nich , ale teraz widze ze juz za pozno chyba.
ps. jestem z trojmiasta i jakos tekst o JANKU nie wydaje mi sie smieszny
grudzien 1970 milicja albo wojsko strzela do robotnikow stoczni gdynskiej , jedna z pierwszych ofiar jest wlasnie mlody chlopak , ktorego tłum po smiertelnym postrzale polozyl na drzwiach przykrytych Polska flaga i niosl w pochodzie.
a tekst Janek Wisniewski padl pochodzi z piosenki solidarnosciowej, ktorej fragment uzyl Pasikowski w PSACH jedynce
[ Dodano: 2007-01-31, 14:21 ]
aha imie i nazwisko Janek Wisniewski zostalo wymyslone naprawde chłopak nazywał sie inaczej.
Dzwoniłem do nich z 4 miesiace temu i byli ale uciekaj od nich jak najdalej.Popaprana firma.Firma ATC w Wawie .Wpisz w googla i znajdzie.Porównanie.Zawieszenie gwintowane Weitec fosab chciał 4,500 i to najtanszy a w ATC z regulacja twardosci gwint Weiteca czyli nie najsłabszy model do bmw e36 wyliczyli 3 950./Jednym słowem jak fOSAB jeszcze istnieją to CHODU OD TYCH BARANKóW!!!!!ATC jeszcze kilka rzeczy mi wyceniła tarcze klocki i dystanse i ceny sa przyjemne.Odpisuja na maile nie sciemniaja.Takich firm nam trzeba.Ja tam napewno zawitam w maju.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
dzieki za jakies info na ich temat, ale z gwintami do e30 ciezko jest, chociaz ostatnio tomson sprzedaje gwinty firmy D2 w dosc atrakcyjnej cenie, z tym ze na streetracing.pl zdania sa podzielone jak to bedzie sie uzytkowalo;)
Co do Remusa to nie wiem ale fajnie by było żeby ktoś taki był w aWawie.Gwint D2?troche czytałem tam na tym forum i ja postanowiłem że jednak do Niemca musi iść Niemiec.Może droższy ale moim zdaniem warto.Najlepszy przykład Niemców którzy na pewno jak by widzieli że D2 jest lepszy to sami by go wrzucali ale oni zostali przy FK,WEITEC czy KW.To jest najlepsza wskazówka.
FK byla zawsze slabą budżetówką z raczej marnej jakości zawieszeniami. Dopiero Highsport i Koenigsport mogły zacząć konkurować z dobrymi markami. Teraz się im w pupie przewróciło i ogólnie wszystkie zawiasy tej firmy podrożały