Wysany: 2007-02-02, 21:50 Witam czy ktoś jeździ z Was na amorkach gazowych firmy Kager
? Szukam jakiś amorków na tył do E36 i nie bede ukrywał że cena ma znaczenie ale wiem że niema co pchac sie w byle jakie g.... .Znalazłem jakieś amorki Kager gazówki za 90 zł sztuka i sie zastanawiam czy je brać , albo czy nie dołożyć pare złociszy i zakupic bilsteiny lub sasch za ok 128 zł.
Co radzicie ? z góry dzieki za info.Pozdrawiam
odpusc sobie tego kagera doloz pare zloty kup bilstein lub sachs naprawde warto oszczedzisz na ewentualnej ponownej rozbiorce jak poleca ,jak niemasz drutu to ewentualnie alko.pozdro
KAGER to pewnie jakiś normalny producent robi swoje wyroby dla FOTY pod taką nazwą, np akumulatory KAGER-BOSCH, paski KAGER-GATES, nie wiem kto może dla nich robic amortyzatory,może DELPHI?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-03, 16:41
klocki kager, to niezły szit, więc jak pisze Marcin - to zależy kto to dla nich robi - jak się tego dowiesz, to będziesz wiedział czy kupować, czy nie
BTW - jest wielu sprawdzonych producentów i ceny nie są aż tak drastycznie wyższe
W poniedziełk spytam się klientów z FOTY jak będą wiedzieli to dam znać,kto dla nich robi amorki. Na paskach KAGER nie raz są napisy GATES,tylko pudełko KAGER
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-03, 16:44
BTW - rozumiem, że to cena za tylne, więc najpierw ustal jakie masz z przodu i dobierz sobie pod względem twardości itp. jak będą się bardzo różnić, to samochód będzie Ci się głupio zachowywał
Dzieki za odpowiedź jednak odpuszczam kager-y i dokładam troche kaski na sprawdzonych producentów,bedzie bilstein lub sasch, faktycznie różnica w cenie nie jest zbyt wielka.Pozdro.