Chyba dobrze, że sędziować bedą Francuzi. W końcu ich reprezentacja została nieco wycyckana przez arbitrów w półfinale z Niemcami. Liczę, że będzie sprawiedliwie i cykniemy złoto
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-02-04, 16:21
No koledzy i kolezanki ... kolejny wielki krok w polskim sporcie ... grałem 4 lata w piłkę ręczną ... bardzo kontaktowy sport, mialem nawet rany cięte bez cięcia ... przeżywam to bardzo i wołam o doping!!
POLSKA DO BOJU!!!!!!!!!!!
Wysany: 2007-02-04, 18:02
ehh no widac było rozkojarzenie ... straty ... grali za bardzo na jednych rzucających no i te kontry ... ehhh szkoda gadać ... trochę za mało siłowo chyba grali, zeby trochę wkurzyć przeciwnika, rozbić go mocnymi wejściami (Bielecki miał moc w 1 poowie a potem go odcięli i się nie mógł przebć więc go trener zdjął no i nie było komu rzucac i nie było kogo się bać ehh) ... no szkoda ... ale fajnie że jest srebro
ode mnie wielkie gratulacje..
Gratulacje dla chłopaków, widać ,że nerwy wzięły górę.
A co do niemców... nie udało mi się do końca doczytać treści jednej flagi u niemieckich kibiców, ale wiem, że chodziło coś z samochodami i polakami. Oczywiście, nawet w sportowych zawodach ci durnie muszą ujawniać swoje prawdziwej "ja". Przykro jest widzieć, że ten stereotyp Polaka złodzieja nadal się pojawia
Mam jeszcze parę swoich przemyśleń na ten temat, ale zostawię je dla siebie