jak szrek pisze
1. MTech przód żywicowy
2. BH chałupnicze (krzywo wklejone w lewej lampie)
3. Brak kanałów do chłodzenia tarcz
4. brak kapturka na cewkę WN
5. kolor zdaje się NIE z palety BMW
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
No że z M-Technikiem z fabryki oryginalnie nie wyjechała to na pierwszy rzut oka widac... ale jest No i jeszcze prawy book był kiedyś dostał... Ciekawe jak silnik ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-09, 23:19
MAJSU_WuWuA napisa/a:
Ciekawe jak silnik ?
ja bym się tym najbardziej przejmował, konstrukcją i blacharką (zwłaszcza, jeśli faktycznie oberwała) i zawiasem - bo to relatywnie spore koszta
nokerman napisa/a:
jak szrek pisze
1. MTech przód żywicowy
po czym poznajecie, że przód jest żywicowy? mnie dziei tylko to, że jest tak ładnie pomalowany (z regułu oryginalny lakier na dokładce jest porysowany na dole ... ale oczywiście w tym przypadku może być inaczej)
brak kanałów + maska+ ta dokładka = prawdopodobnie był walony przodem - jeśli jednak był dobrze zrobiony, to jak dla mnie no problemo
co do kapturka na cewce - proszę Was - to akurat chyba nie jest jakiś problem
jeśli Ci się podoba, to powinieneś ją obejrzeć - moim zdaniem poza maską i duperelami wygląda fajnie ... jednak co to za radocha kupować auto, w którym nie ma nic do zrobienia
niestety, ale nauczyłem się, że każdą 2,5 trzeba bardzo dokładnie obejrzeć, bo nie każdy (albo prawie nikt) nie powie Ci co z nią na prawde jest nie tak ... a coś na pewno jest - ma już swoje lata - cały czas trzeba dokładać, a do auta na sprzedaż już się nie dokłada
No że z M-Technikiem z fabryki oryginalnie nie wyjechała to na pierwszy rzut oka widac..
po czym poznac ?
z tym czepkiem na cewce to naprawde przesadzacie to jest pełnoletnie auto prawie
ale wyglada niezle moim zdaniem jezeli silnik jest w miare ok
zawsze znajdzie sie cos do zrobienia tu na 1 rzut oka nie jest wiele
nie tylko Ty się nad nią zatrzymałeś
po konsultacji z Nokerem stwierdzamy że zderzak przód laminat...
cosik jedna lampa ciemniejsza...
nokerman napisa/a:
jak szrek pisze
1. MTech przód żywicowy
2. BH chałupnicze (krzywo wklejone w lewej lampie)
5. kolor zdaje się NIE z palety BMW
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-10, 00:58
nie wiem czy ta maska nie byla na sprzedaz na allegro...
co do ceny to chyba jest jak najbardziej ok biorac pod uwage ze jest to chodliwa coupeta,325,dobry kolor, mtechnik II,srodek nawet zadbany,gazownia(dla wybrancow).
Strzała z boku raczej napewno dostała lub ktoś nie umi drzwi ustawić ale po co je ściągał ? chyba że umi ustawić ale strzał był tak mocny że podkładkami nie da sie prosto drzwi ustawić, maska z lewej ma większa przerwe niż z prawej, też ktoś nie umi ustawić lub strzał był tez z przodu bo zdaerzak i dokładka widac że niedawno malowane
Reasumując jeśli te drzwi to drobiazg to wygląda łądnie, w środku bardzo ładnie, pod maską tez nie ma bałaganu chyba że koles mył silnik przed fotkami.
Dla mnie dyskfalifikacja za gaz ale jeśli ktoś szuka z gazem to warto ją obejżeć
Chyba jeżeli samochód wyjeżdżał z fabrki z pakietem M to tylny spoiler też powinien miec ? No i poza tym kogoś było stac na 2,5 z M pakietem a nie dokupił sobie el.szyb ani klimy... Raczej nie bardzo EJ...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-02-10, 11:09
Majsu to nie ma najmniejszego znaczenia, ze auto 2,5l z M-Technickiem itd i nie ma np.elektrycznie sterowanych szyb - w BMW układasz sobie wyposażenie jak Ci pasuje, widziałem już o wiele dziwniejsze pakiety wyposażenia...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
co do przodu też mam jakieś obiekcje ciekawe dlaczego znaczek - szpachel przód a tył juz tylko zamaskowany a jeżeli czepiamy się szczegółów to i osłony na rozdzielacz nie ma:D ale to tylko foty warto obejżeć bo cena jest chyba atrakcyjna
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
była E30 320i coupe
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-10, 14:41
moja miała seryjnego m-technika a nie miała tylnej lotki (sam ją zdjąłem, bo mi się nie podobała). wyposażenie, poza standardowym m-pakietowym też było najuboższe - zegarek analogowy, brak jakiejkolwiek elektryki (same korby) czy klimatyzacji - to akurat nie jest problem
BTW - przy wymianie rozrządu zdejmowałem maskę, a że blacharz ze mnie żaden, to też nie umiałem jej potem tak ładnie założyć, żeby była super równo
jeśli podłużnice są OK, to tym bym się nie przejmował - po prostu trzeba ją obejrzeć i tyle - zwłaszcza, że egzemplarz wydaje się być ciekawy
tez nie dałem rady jak narazie równo ustawić maski <przed zdjęciem była równo>
czekam na wiosne
z tym spojlerem jak przedmowca powiedzial moze zdjął a przedni polamał dlatego teraz jest podorba
i nadal sie nie dowiedzialem jak kolega poznal ze nie wyjechalo auto z tym z fabryki
Wiem ze auto jest wciaz do sprzedania.Auto jest z mojej miejscowości.Konkretnie go nie ogladałem ale wyglada bardzo ładnie i jeździ jeszcze lepiej.Cichutko chodzi, zdaje sie cały układ wydechowy schnitzera.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
zdejmowałem maskę, a że blacharz ze mnie żaden, to też nie umiałem jej potem tak ładnie założyć, żeby była super równo
CyRyL napisa/a:
tez nie dałem rady jak narazie równo ustawić maski <przed zdjęciem była równo
Dlatego zamiast odkrecac maske od zawiasu lepiej ja zdjac razem z zawiasem. Odkreca sie tylko te 4 sruby ktorymi zawias jest przykrecony do pasa przedniego i pozniej odpada pasowanie, bo tego sie po prostu nie da przykrecic inaczej niz bylo.