Hej!
Ile jestem w stanie uzyskać kasy za te felgi z oponami ATS 17"stan bardzo dobry,proste,w paru miejscach podrapane od krawężników,opony Michelin Pilot Sport 225/45 stan dobry.Chce sprzedać,bo ineresuje mnie zakup felg z rantem Za info z góry dziękuje,pozdrawiam
Wysłany: 2007-02-11, 13:13
Przemass napisał/a:
dzisiejszy rynek jest ciężki myślę że 600 PLN bedzie ok ale wiesz jak jest czasmi trafi sie klient za wiele wiecej wiec powodzenia w sprzedaży
a ja sie nie zgodze...
teraz na allegro zrobilo sie alledrogo i jesli masz opony w dobrym stanie to za same opony mozesz wiecej dostac niz kolega napisal...
dzisiejszy rynek jest ciężki myślę że 600 PLN bedzie ok ale wiesz jak jest czasmi trafi sie klient za wiele wiecej wiec powodzenia w sprzedaży
a ja sie nie zgodze...
teraz na allegro zrobilo sie alledrogo i jesli masz opony w dobrym stanie to za same opony mozesz wiecej dostac niz kolega napisal...
Właśnie opony są w stanie takim sobie,na jeden sezon jeszcze tak myślę starczą spokojnie.Wystwie licytację na allegro i zobaczymy na ile nabiją Dzięki za info,mniej więcej już wiem ile będę mógł za nie wziąć.Pozdrawiam.