Wysłany: 2007-02-11, 14:07
podejdzie, podejdzie. z tyłu przy obniźeniu -40 na 100%.
Z przodu ten rozmiar wchodzi przy -60 ale z nie większą oponą niż 215/40 R16.
No chyba że chcesz rozciągać, rozklepywac i Bóg wie co jeszcze robić z błotnikami
PS: jeśli masz na myśli te z allegro za 399 to odpuść sobie.
Mają druciarsko chałupniczym sposobem nawiercone nowe otwory
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Chybie/Bielsko-Biała
Wysłany: 2007-02-11, 21:11
Dzięki za odpowiedź
Mam seryjne zawieszenie i raczej go nie zmienie. Jakie moge założyć na te felgi najszersze oponki przy tym zawiasie (chwilowo są na nich właśnie 215/40)?
Te felgi nie są z allegro,.
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25
9" i ET 15 z przodu nie przymierzałem, ale widziałem że dasię. Teraz fele są w regeneracji, więc nawet nie mam jak sprawdzić.
Tu masz fotke jakby to wyglądało:
Z tyłu lekko mi obcierało, ale jak już pisałem, troche je młotkiem poszerzyłem a prawdopodobnie na dniach autko idzie do blacharza i lakiernika to zrobi te błotniki pod felgi.
Tylko zastanawiam się teraz, czy nie dać z tyłu dystansów. Byłby hardcore tylko przy blacharce trzebaby wcześniej to uwzględnić
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
Wysłany: 2007-02-12, 13:46
to nie jest super
kolka fajne ale bez gleby wygladaja ragicznie !
a co do oponek dunlop sp sport2000 - tragedia !!! jezdzilem na takich przez 1 sezon i nie polecam, strasznie sliskie - za to polecam opony firmy TOYO ! za rozsadna cene super oponka i swietnie sie trzyma !
Wysłany: 2007-02-12, 15:15
kemot324 napisał/a:
No i przymierzyłem Wyglądają super moim zdaniem, chociaż chyba faktycznie przydałoby się obniżenie auta.
Obrazek
Tylko jedno je niestety dyskwalifikuje, niestety ranty wystają poza obrys błotników Będę szukał jakiś 7,5 cala
o zesz w mordke, ale traktor
felgi spoko ale ten przeswit
jak zglebujesz to zrobi sie troche negatyw i bedzie prawie rowno z rantami..
Wysłany: 2007-02-12, 23:25
Hehehe Wy się tu śmiejecie a mi się tu płakać chce że będę musiał je oddać.
Że mam diesla pod maską to nie znaczy że odrazu traktor
Może wyższy profil by wypełnił te dziury, ale i tak wystają poza obrys (z przodu ponad 2cm, a z tyłu ponad 1cm), a obniżać nie zamierzam (bo w bruzdy nie wjade ) więc zmuszony będę je oddać.
Jak myślicie z 7,5 cala na wyższym profilu chyba nie powinno być takich problemów?
Wysłany: 2007-02-13, 12:34
JacekG napisał/a:
obniż ją na miłość Boską
Niestety nie da rady, jeżdżę codziennie 40 km do pracy w cztery osoby niezbyt pięknymi polskimi drogami i podejrzewam że nie wyrobiłbym na podzespoły zawieszenia.
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25
Wysłany: 2007-02-13, 23:04
Felgi już oddane i od razu sprzedały się następnemu chętnemu (do golfa III)
Ja mam tylko taką zasadę że w nigdy w pięciu, a do pracy niestety muszę jeździć. Może w przyszłości pojawi się jakiś kabriolecik e30 to będzie i gleba i 9 cali Pozdrawiam.