czy ja wiem .. auto niby ladne bez zadnej rewelacjii .. po fotkach niby okey .. na pierwszej fotce troszke jakby maska byla zle spasowana ( naroznik blotnik migacz), przebieg tez moze byc faktyczny ( choc nikt sie juz nie dowie co bylo z tym autem) oblukaj dokladnie w realu ..
-aha siedzenie wytarte tzn dziurawe co za tym idzie jakas fleja jezdzila
- brak radia
-brak wycieraczek ...
Pomysl nad cena .. czasem mozna kupic wyzsze roczniki z np 2 litrowymi silnikami w podobnej kasie pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
cena nie zwala z nóg.....
ciekawę.... e36 w coupe nie kupisz za 6tys.
nie no oczywiscie lepiej szukac igly e30 325 za 6500
za 6325
a co do tej beemki rzeczywiście maska nie bardzo spasowana, kierunkowskaz też cosik nie tego chyba że to tylko na zdjęciu i o wnętrze można było lepiej zadbać
Odłóz jeszcze z 4 tys i szukaj ładnej e36 325 w coupe.Nie napalaj się.Zobaczysz pózniej bedzie ciężej zmienic jak już bedziesz ją miał i mocy bedzie brakować.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
pokaz lepiej cwaniaczku gdzie ty tam takie wielkie szroty wypatrzyles
poza tym napisales ze nie ma e36 coupe za 6 tys wiec dalem ci szybki przyklad gdzie wystarczylo wlaczyc allegro i posiedziec 5 min.
wiadomo ze nie mozna sie spodziewac stanu idealnego takiego jak ma maly,kamil czy kujon ale tak samo nie znajdziesz za ta cene e30 325 w stanie godnym polecenia
Zastanawiam się w takich momentach co w tych autach jest nie teges i za ile zostały kupione od niemca/turasa. Ktoś przecież na nich jeszcze zarobił, a ciężko kupić e36 coupe za mniej niż 2000 euro. O niemcach mozna wiele złego powiedzieć, ale aż tak głupi nie są i nie oddają zdrowych samochodów za grosze!! Zapamiętajcie to na zawsze!!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-13, 23:42
przeciez wiadomo ze nie moze byc idealny taki stary pazdzioch jak te e36 w coupecie. nie oszukujmy sie ale przeciez e36 to stere trupy takie jak e30. wystarczy wejsc czasami na mobile.de/autoscout24.de i spokojnie trafi sie parenascie coupetek za okolo 1200 euro.
O niemcach mozna wiele złego powiedzieć, ale aż tak głupi nie są i nie oddają zdrowych samochodów za grosze!! Zapamiętajcie to na zawsze!!
powiem wam jedno! polak kupuje auto od niemca i myśli, że "zrobił" go w "bambuko", tyle tylko, że niemczuch, w brew pozorom nie jest taki "głupi" jak nam się wydaje...
nie sprzeda "Ci" auta jak mu nie będzie to "pasowało", "opłacało" się. ustalił sobie cenę jaką chce za nie dostać i niżej nie zejdzie (oczywiście nam się wydaje, że "zszedł" poniżej... ). i tak to się kręci. "my" kupujemy, a oni sprzedają i każdy jest zadowolony...
a odnośnie "turków"/niemców, to są podobni do polaków... jak coś sprzedają, to "kitują" jak mogą na temat auta... żeby je tylko sprzedać...
Martwią mnie ogłoszenia z takimi cenami.
Zazwyczaj jest tak,że moje obawy znikają po obejrzeniu tych samochodów.
Te z ogłoszenia nie wyglądają źle także nie wiem czemu taka cena powinna być o 2tyś wyższa.
Ja obstawiam grzechoczący rozrząd lub połykanie oleju bo w ogłoszeniu jest o rdzy i zawieszeniu,że jest bdb
P.S. Kebab a Ty kupiłeś za 8tyś i drugie tyle włożyłeś
Nie złość się Walentynki są możesz mi coś kupić "mp-trójkę" albo zafundować polerkę kół.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-02-14, 07:24
korzuch napisa/a:
yo!
to tak jak maly chciał kupic e36 325 za 8 tys zł a kupil za wiele wiele wiecej sam może to potwierdzic
całkiem niedawno dwóch moich kolesi sprzedawało 325i e36 (co prawda sedany) - myślę, że niejeden by się nabrał na nie - poszły w przedziale między 8-9 tys PLN...
acha! przerejestrowane, na alusach,obydwie posiadały szpery i klimy - ale tak jak pisałem wyżej - szkoda, ze nie poszły na części
Da się kupić tanio e36 ?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Martwią mnie ogłoszenia z takimi cenami.
Zazwyczaj jest tak,że moje obawy znikają po obejrzeniu tych samochodów.
Te z ogłoszenia nie wyglądają źle także nie wiem czemu taka cena powinna być o 2tyś wyższa.
Ja obstawiam grzechoczący rozrząd lub połykanie oleju bo w ogłoszeniu jest o rdzy i zawieszeniu,że jest bdb
P.S. Kebab a Ty kupiłeś za 8tyś i drugie tyle włożyłeś
Nie złość się Walentynki są możesz mi coś kupić "mp-trójkę" albo zafundować polerkę kół.
yo!
mały kebab info wsadziłem gaz bo bmw bez gazu to nie auto i to cały koszt reszta to cena lansu
buziaczki skarbie