mozna tu sprawdzic jakie wychodzily felgi do beemek, jakie et , jaka szerokosc, w jakim modelu itd.
Mozna by to kiedys dopiac na stale do gornych tematow.
Wysłany: 2007-02-14, 22:46
Link Menela elegancki, wszystkie modele felg BMW z rozmiarami, ET wagą, itp. Za to drugi troche lipny brak podstawowych parametrow i danych. Choc z drugiej strony duzo, ale ogolnie malo znanych marek.
Wysłany: 2007-02-15, 15:27
Fil.To jest felga identyczna jak Hamman HM2 choc historia taka sama jak z moimi Hammanami Hm które mam wygladają identycznie ale nie są orginałami .Gdzies widziałem je u goscia które je kupował do e36.U nas na forum albo street racerów.Obsadzenie dobre do e36.Akurat wejdzie.Miałem 8 cali 17 w et 38 i było idealnie.Masz w linku przez Kamila k zamieszczonego te hammany.Obejżyj sobie.Pozdro.P.s Ladna felga szkoda że tak wąska
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wysłany: 2007-02-15, 15:37
Kamil napisał/a:
Fil.To jest felga identyczna jak Hamman HM2 choc historia taka sama jak z moimi Hammanami Hm które mam wygladają identycznie ale nie są orginałami .Gdzies widziałem je u goscia które je kupował do e36.U nas na forum albo street racerów.Obsadzenie dobre do e36.Akurat wejdzie.Miałem 8 cali 17 w et 38 i było idealnie.Masz w linku przez Kamila k zamieszczonego te hammany.Obejżyj sobie.Pozdro.P.s Ladna felga szkoda że tak wąska
no wlasnie..ksztalt ramion taki hamanniasty ale rozmiar za grzeczny..zeby bylo smieszniej widzialemten sam model z wiele wiekszym parapetemw e32 tyle ze 16"...sam juz nie wiem..z wiosny pojda w polerke i narazie zostana..pozdro