Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-14, 20:56
ale widac ze wszyscy na forum to mega pantoflarze bo nikogo nie ma w ten przepiekny dzien.
a ja jako jedyny hardcorowy chlopak zerwalem z laska wlasnie
ale widac ze wszyscy na forum to mega pantoflarze bo nikogo nie ma w ten przepiekny dzien.
nie martw się, myślę o Tobie przytulając się do pluszowego pantofla w kształcie serca
p.s no i dobrze, mówiłem, że nie możemy stanowić trójkąta
Hehee Menello nie wszyscy nie wszyscy ja nigdy nie bylem pantoflem to najgorsze co moze byc
He a Ty to zawsze hardcorowy chlopak ale teraz to mnie rozlozyles w dniu Walentego zerwac z laska hehe pamietny dzien
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
nono jasne ! menel to pantofel okrutny - ile razy bym nie zadzwonil to siedzi w domu z laska, idzie po laske albo bedzie szedl z laska ...
panna pewnie dzis pracuje to rznie kozaka przed kompem
nono jasne ! menel to pantofel okrutny - ile razy bym nie zadzwonil to siedzi w domu z laska, idzie po laske albo bedzie szedl z laska ...
No dokładnie jak chciałem pic wudeczke to muwił że go laska zamorduje heheheh
buhehehe wydalo sie wszystko kozak
A ja nikomu żadnych życzeń dzis nie skladalem - to jest swieto dla handlowców sklepikarzy i sprzedawcow wszelkiego rodzaju tandetnych misow karteczek i temu podobnego badziewia, zeby powiedziec drugiej osobie co sie do niej czuje wcale nie trzeba miec w kalendarzu 14 lutego i wcale nie nalezy tego robic raz w roku. A swiety Walenty byl patronem ludzi chorych na padaczek no to milego swieta zakochanych
Ostatnio zmieniony przez speed 2007-02-14, 23:02, w caoci zmieniany 1 raz
kiedyś jak u niego byłem i laska przyszła do domu....
jak zaczęła na niego wrzeszczeć....
a on tylko siadł i powiedział....
-króliczku już odkurzam....
kiedyś jak u niego byłem i laska przyszła do domu....
jak zaczęła na niego wrzeszczeć....
a on tylko siadł i powiedział....
-króliczku już odkurzam....
hu hu hu bo padne
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Wysany: 2007-02-14, 23:47
tia , od razu. lukaszku moj misiu. ciebie to nigdy nie odpuszcze
shreku dzieciaku, lepiej poszukaj sobie beemki bo bez tego facet nie jest prawdziwym facetem i fajne bajki opowiadasz jak na malolata przystalo. co ? naogladalo sie pokemonow , gumisiow,muminkow i teletubisiow nawet podobny jestes do teletubisia
laska moja dzis nie pracowala wiec bez obaw ale niestety wlasnie sie z nia pogodzilem :klutnia: pertaktacje trwaly przez ponad 4 godz. byla juz spakowana ale jakos nie chciala sie ode mnie wyprowadzic
eeeh, a myslalem ze sie porzadnie nawale z tego swieta.
WALENTYNKI SA DLA LAMUSOW I PANTOFLARZY
ps. a zaczelo sie od tego ze nawet jej kwiatka nie dalem
Wysany: 2007-02-15, 00:24
nie wiem ale kiedys wiedzial CINEK SW ten to koles mial zajeebiste opisy na gg.doslownie codziennie ostatnio tez widze ze GLOWA mu dorownuje MIRA daje czadu tak ze boki zrywam i KAMIL E30 jedzie rowno z wazelina po calosci