Wysłany: 2007-02-15, 12:35 Czas na moje racuchy - co poradzicie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hej,
no jak to co?? polerka.... ranty i czolowa powierzchnie szprych w poler a boczne powierzchnie szprych na czarno....
No to mi tez powiedzial wulkanizator.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
sam rant w polerke,srodek w srebrnym kolorze jak najbardziej podobnym do lakierow z najnowszych felg BBS lub BMW. niech przypominaja nowki sztuki.
ewentualnie wszystko w mega polerke a boczne powierzchnie szprych na srebrno.
czarne srodku juz mnie nie jaraja
No własnie raczej sie zastanawaiłem nad takimi opcjami:
- jezeli da sie wypolerowac to rant lustro,srodek własnie srebrny;
- nie da sie wypolerowac całosc w jakim odcieniu koloru GUN METAL (ala magnezowy)
Ja swoje czyściłem papierem ściernym i prawie są gotowe.
Polerka za bardzo mnie nie rajcuje, tym bardziej że jedna fela chyba była nowa bo jest pociągnięta jakimś sreberkiem i sie tak fajnie świeci.
Tylko nie wiem czym to było malowane i w kielcach nie za bardzo wiedzą.
jakby co to zamieszczaj fotorelacje z przebiegu prac.
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
Ja swoje czyściłem papierem ściernym i prawie są gotowe.
Polerka za bardzo mnie nie rajcuje, tym bardziej że jedna fela chyba była nowa bo jest pociągnięta jakimś sreberkiem i sie tak fajnie świeci.
Tylko nie wiem czym to było malowane i w kielcach nie za bardzo wiedzą.
jakby co to zamieszczaj fotorelacje z przebiegu prac.
Ranty były juz raz polerowane recznie - teraz widziałem efekty maszynowego i powiem ze jestem pod warazeniem.
W przyszyłym tygodniu oddaje je Grzesiowi a on zawoazi do Tomaszowa Maz.
Wysłany: 2007-02-20, 18:19
adamm napisał/a:
Ja już zrobiłem taki wechikół i nawet działa. Fotek nie zamieszcze, bo troche wstyd, taka rzeźba, ale najważniejsze że działa
Założe się że będziesz miał problem z napędzeniem felgi
Jak coś to dawaj na PW to Ci podpowiem
Hehehee..... maszyna działa wyśmienicie, póżniej zamieszcze foto..... żadne wźery nie są mi straszne przeniesienie napędu za pomoca paska klinowego w stosunku 1:1 (silnik-piasta) daje takie obroty że aż strach siedzieć przy tej maszynie Ale za to efekt super .... dziś wypolerowałem już pierwszego Hartge... naprawde polecam takie konstrukcje, bo np. na www.bmw-klub.pl jest pokazane jak można polerować na podniesionym aucie włącza się bieg i jazda... ale ile paliwa to zeźre zanim sie wypoleruje.... ja nad jedną felgą siedziałem około 2 godzin
Wysłany: 2007-02-20, 18:25
BARABUS napisał/a:
adamm napisał/a:
Ja już zrobiłem taki wechikół i nawet działa. Fotek nie zamieszcze, bo troche wstyd, taka rzeźba, ale najważniejsze że działa
Założe się że będziesz miał problem z napędzeniem felgi
Jak coś to dawaj na PW to Ci podpowiem
Hehehee..... maszyna działa wyśmienicie, póżniej zamieszcze foto..... żadne wźery nie są mi straszne przeniesienie napędu za pomoca paska klinowego w stosunku 1:1 (silnik-piasta) daje takie obroty że aż strach siedzieć przy tej maszynie Ale za to efekt super .... dziś wypolerowałem już pierwszego Hartge... naprawde polecam takie konstrukcje, bo np. na www.bmw-klub.pl jest pokazane jak można polerować na podniesionym aucie włącza się bieg i jazda... ale ile paliwa to zeźre zanim sie wypoleruje.... ja nad jedną felgą siedziałem około 2 godzin
to pochwal się fotami i maszyny i felgi, szybciutko