Wysłany: 2007-02-19, 21:49
pawel, kozak. tak jak ci przed zakupem powiedzialem. przypominaja mi fele z japonskich driftbolidow np. z nissanow 200sx s14.
no i nie znajdzie sie takich drugich na beemce
Wysłany: 2007-02-19, 23:04
Pawel-e30 napisał/a:
HeMP napisał/a:
fajowe ... lepsze od rs-ow
Nie denerwuj brabusa
heheheeee.... a ja wiem jakie to fele Skręcane 3-tlg japończyli firmy SuperStar... troche smieszna nazwa, ale fele bardzo fajne. MOgłem takie ostatnio nabyć z oponkami na allegro za 1500 zł... jednak nasunoł się Hartage i musiałem coś wybrać 8)
Złota jest bajerancka
[ Dodano: 2007-02-19, 22:06 ]
kurcze tak na nie patrze... to są te z allegro no nie, pamiętam przedcież te oponki GoodYeara GSD3 i brak kapstli
Wysłany: 2007-02-19, 23:25
RSy to porazka po calosci. wiekszosc w przednio napedowych golfach lata na nich.
" nie prosta a zakret jest wyzwaniem " i to trzeba pamietac jezdzac beemkami przy czym za kazdym razem wypominac leszczom.
zloty srodek to lipa bo festyn upodobniajacy sie niby pod Subaru
z tym grafitem jest przekozak
pawel, tylko dowal tam dystanse po min 20mm na strone i gleba z przodu bo jak ma sie 17" to nie trzeba bac sie o miske
Wysłany: 2007-02-20, 13:19
ale BARBI , zdanie o RSach zmienilem po twoich poczynaniach. zygac sie chce jak szpanujesz na forum.
napisalem "niech lans bedzie z toba" a to jest ogromna roznica bo w twoim przypadku to "szpan niech bedzie z toba"
moze na innym autku spoko wygladaja tylko nie na twoim.
Wysłany: 2007-02-20, 15:56
El Menello napisał/a:
ale BARBI , zdanie o RSach zmienilem po twoich poczynaniach. zygac sie chce jak szpanujesz na forum.
napisalem "niech lans bedzie z toba" a to jest ogromna roznica bo w twoim przypadku to "szpan niech bedzie z toba"
Rzygać to mi sie chce jak cię słucham wielki znawco lansu , a choroba którą masz nazywa się zadrosć , bo żeby sie chwalić to najpierw trzeba coś mieć, tak jak Paweł-E30 ma i się chwali bo o to wkońcu chodzi na forum
Pochwal się czymś ! gdybyś tylko miał czym !, umiesz tylko szczekać, a jak ktoś zrobi inaczej to odrazu mu jedziesz, jesteś żałosny.... ale przecież ty już to wiesz.
Kot miał racje, mogłem odrazu go posłuchać
Wracjając do temtu felg Pawła, uważam że są super i idealnie pasują do czerwonej beemki takie jak są
Wysłany: 2007-02-20, 17:25
BARABUS napisał/a:
El Menello napisał/a:
Rzygać to mi sie chce jak cię słucham wielki znawco lansu , a choroba którą masz nazywa się zadrosć , bo żeby sie chwalić to najpierw trzeba coś mieć, tak jak Paweł-E30 ma i się chwali bo o to wkońcu chodzi na forum
Pochwal się czymś ! gdybyś tylko miał czym !, umiesz tylko szczekać, a jak ktoś zrobi inaczej to odrazu mu jedziesz, jesteś żałosny.... ale przecież ty już to wiesz.
Wracjając do temtu felg Pawła, uważam że są super i idealnie pasują do czerwonej beemki takie jak są
BARBI , zalosne jest twoje wiejskie szpanerstwo. zazdrosc ? sory dzieciaku ale nie wiem co to jest.
Cytat:
tak tak, wlasnie idealnie trafiles. potrafisz sie tylko sluchac innych a wlasnego zdania wogole nie masz.
skoncz juz ta gadke i wracaj lizac innym tylki.
Wysłany: 2007-02-20, 17:34
El Menello napisał/a:
BARABUS napisał/a:
El Menello napisał/a:
BARBI , zalosne jest twoje wiejskie szpanerstwo. zazdrosc ? sory dzieciaku ale nie wiem co to jest.
Cytat:
tak tak, wlasnie idealnie trafiles. potrafisz sie tylko sluchac innych a wlasnego zdania wogole nie masz.
skoncz juz ta gadke i wracaj lizac innym tylki.
buheheheeeee...... i kto to mówi, dorosły wazeliniarz w wielkiej metropoli
Wysłany: 2007-02-20, 21:23
Świr Ty nie świruj tylko wklejaj wkońcu fotki swojej beemki.
Zależy mi na fotkach tych na 17 od e46 bo sam się nad takimi zastanawiam i ciekawy jestem jak to wygląda na coupe.
pzdr
Świr Ty nie świruj tylko wklejaj wkońcu fotki swojej beemki.
Zależy mi na fotkach tych na 17 od e46 bo sam się nad takimi zastanawiam i ciekawy jestem jak to wygląda na coupe.
pzdr