buaahaha, pojechalem ci na gg to i tutaj pojade
jak chcesz odmlodzic beemke to mozna zrobic ze szpachli przod i tyl. tylko po co ?
dla mnie porazka po calosci ten przod, maska i spoiler.
z przodu przydalyby sie nizsze opony.felgi ok tylko za brudne.w srodku brakuje bananowej skory na boczkach.
pokaz tyl czy przypadkiem nie masz tam lexusow
dobrze przynajmniej ze jestes zadowolony ze stanu technicznego i ekonomicznego
Bedzie fajne Juz jest wizja
Troche opisze autko
E36 COUPE IS, LPG (sekwencja), 1993r, Pelny M-pakiet (listwy, kierownica, podlokietnik itd...), Zawieszenie H&R -80/-60, pelna elektryka, skora, felgi DEZENT A 16x9J, sport wydech K&M, jakies audio. Jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze
ona ma -80 ja chce moja nizej polozyc to musze chyba z -120 zarcik Mpakiet??? jeszcze brakuje przedniego zderzaka bo ten to jest slomczynski M-Pakiet 8) tylu nie komentuje bo nie widze....
Podejżewam że to nie ty robiłes te przeróbki szczególnie ten przód.Maske jeszcze bym zniósł bo widziałem u kumpla takiego bad looka z orginalnym m-koskim zderzakim e36 i wyglądało naprawde w miare ale tu chrza...i cały wygląd ten paskudny zderzak.To jest tak jak za wszelka cene a bardziej czas Polak chce dogonić Niemca i wrzuca za 200 zł zderzak i już mysli że ma taka bmke jak Sasiad zza granicy.Tylko nikt nie zauważa że oni wrzucaja tylko orginały i pod taki zderzak czesto modeluja lekko inne elementy przodu by to współgrało.W Niemczech te E36 niektóre z przodami e46 sa naprawde ładne ale to kosztuje.Wiec nie isc po łatwiznie bo wychodzi to tylko na złe wiec jak bys miał okazje to kup zdrerzak od mpakietu do e36 i wsadz zamiast tego "Zerańskiego".Tak to srodek ładny ,felga może byc ,szkoda że gaz ale rozumiem ekonomicznosc.Dbaj o nią
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
adamwsb czy ty swoja e30 sprzedales?
jesli chodzi o twoj nowy nabytek to musze ci powiedziec ze powinien byc w innej kategorii na tym forum.
przod porazka, srodek porazka ( fotele gryza sie z boczkami i wykladzina ), lusterka nie w moim typie.
Ale qpa ehhehehe, upadłeś chyba na głowe i zamiast iśc do lekarza kupiles takie coś, tak czy tak jak Ci sie podoba to Jeden plus to taki że mamy sie z czego pośmiać bo żadko wpadają do śmigiełek takie rodzynki
Heheheh ale qpa po całości, najbardziej zawsze mnie śmieszą opisy pełny Mpakiet heheheh chyba z żywicy i nie wspomne o sportowym wydechu K&M, no i zawias -80/60 (chyba w planach) jak na takich balonach są duże prześwity,w jednym słowie Paskudne.
Heheheh ale qpa po całości, najbardziej zawsze mnie śmieszą opisy pełny Mpakiet heheheh chyba z żywicy i nie wspomne o sportowym wydechu K&M, no i zawias -80/60 (chyba w planach) jak na takich balonach są duże prześwity,w jednym słowie Paskudne.
no tak nie umiecie powiedziec delikatniej ? chlopak ma jeszcze zszarpane nerwy po sprzedaniu a wy mu zaraz po kupnie dajecie nowe wstydzcei sie WSZYSCY!
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
no tak nie umiecie powiedziec delikatniej ? chlopak ma jeszcze zszarpane nerwy po sprzedaniu a wy mu zaraz po kupnie dajecie nowe wstydzcei sie WSZYSCY!
Przykro mi bardzo ale mówie co myśle i czuje, nie będe słodził jak jest tragedia, ale to tylko moje własne zdanie a wiadomo auto nie moje mi sie nie musi podobać.
coz. lepiej byc szczerym niz sciemniac ze jest super mimo ze prawda jest brutalna. do docenienia speców z bmw w dziedzinie stylistyki trzeba dorosnac. kazdy w przeszlosci przechodzil jakies dziwne fascynacje tjunngiem. i adamowi pewnie przejdzie ta fascynacja takimi dziwnymi przerobkami.
a swoja droga czemu adam sprzedal swoja e30? coz takiego sie wydarzylo ze ma zszarpane nerwy ? przeciez on chyba ta swoja e30 malowal nawet.
wyluzuj troche. jeszcze pare dni przed kupnem widzialem ja i wiedzialem ze bedzie po nia jechal ale juz wtedy nie mozna bylo mu przemowic do rozsadku
to jest forum wiec jak sie zamieszcza w takim dziale beemke ( i to taki agro tjuning ) trzeba sie liczyc z negatywnymi komentarzami. wiem tez ze beda zmiany( nawet na lepsze) ale to juz niech sam adamwsb sie wypowie w odpowiednim czasie.