Luknalem dzis jeden odcinek Operacji Tuning na TVN Turbo z TEDE w roli glownej i ...chyba bedzie porazka po calosci . cos obilo mi sie o uszy ze beda kupowac E30tke zeby ja na maxa zwiesniaczyc tjuningowo
Kurde, nie moglo wybrac sobie innej marki ?
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-02-24, 17:20
tede wygladał jak po mocnym chlaniu moze dlatego taka kicha wyszła, ale przynajmniej powiedzial ze pokaza jak mamy nie robic ale mysle ze lepsze by bylo jakby pokazał jak mamy robic albo poprostu on nie sie bo jest totalnym laikem
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-24, 19:59
acha, to ja dzisiaj ogladalem w takim razie pierwszy odcinek, tez z czerwona toyota AE86
.
e30tki nie trzeba robic/przerabiac/kombinowac zeby dobrze wygladala. gleba ,fele i koniec !
acha, to ja dzisiaj ogladalem w takim razie pierwszy odcinek, tez z czerwona toyota AE86
.
e30tki nie trzeba robic/przerabiac/kombinowac zeby dobrze wygladala. gleba ,fele i koniec !
no właśnie i miejmy nadzieje, że taką drogą oni pójdą i nie będzie szpachlexu, siatexu itp.
Wysany: 2007-02-24, 21:05
Adi napisa/a:
El Menello napisa/a:
.
no właśnie i miejmy nadzieje, że taką drogą oni pójdą i nie będzie szpachlexu, siatexu itp.
ale TEDE juz wpomnial ze wlasnie zrobi jeden wielki wiejski festyn z tej e30tki
.
weź mnie nie strasz mi się zdawało, że mówił jak nie robić aut i to się też odnosiło do tej E30, którą mają zamiar "męczyć"
Wysany: 2007-02-24, 23:30
Adi napisa/a:
El Menello napisa/a:
Adi napisa/a:
El Menello napisa/a:
.
weź mnie nie strasz mi się zdawało, że mówił jak nie robić aut i to się też odnosiło do tej E30, którą mają zamiar "męczyć"
raczej zwiesniaczy. sluchalem tego programu jak malowalem lazienke dzisiaj. czasami lukalem w TV i chyba obilo mi sie o uszy ze ma zamiar zwiesniaczyc.
a ja tam tede lubie ... wie o co chodzi w przerabianiu beemek - wnioskuje z kawalkow - gleba i fele - a ze tv kaze mu tam cos kombinowac to juz nie jego brocha ale swoje zdanie powiedzial ze tak bedzie lipa - okaze sie jutro ...
tak pozatym to otwieram next beera ale juz w domu wiec zdrowie wasze