Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-23, 01:11
no moim zdaniem to raczej porazka. nie wiem czy koles nie potrafi jezdzic czy co. moze przyzwyczajony jestem do lekkich e30tek ktore o wiele lepiej wywijaja boki.
Auto wyglada bardzo bardzo znajomo i chyba wiem gdzie parkuje koło słynnej Myszki w Mysiadle.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tą niebieską widziałem parę razy w Wawie z przodu ma tak z -60 ale efekt podęgują nie duże koła i wysoko podniesiony tył. Jest na zdjęciach z majówki VW na forum.
Wysany: 2007-02-23, 23:19
kamil, od nas raczej takiego bananowca nikt nie zna. jak latala w takich filmikach i raczej bez rewelacji to niech poszuka sobie nie rysnietej innej e46.
wlasnie mu to mowilem , ze wolalbym ta 330 z allegro chociaz nie ma kubelkow i gazu , ale o wiele ladniejsza . a powiedzcie co oznacza okreslenie " bananowiec" hehe
Wysany: 2007-02-25, 00:05
bnanowiec...mozna roznie okreslic takiego chloptasia.
albo tatus placi za wszystko, daje autko, kase czasem prace itd...
albo zyje ponad swoje mozliwosci czyli kupi sobie M3 ,jezdzi nia tylko raz w weekend a do pracy tramwajem w cienkiej skorce, solarium itd ..
Wysany: 2007-02-25, 00:21
Cytat:
i jak tu potem uczciwie zarabiac, harowac pol zycia i jezdzic czyms co jest stare...
nie trzeba narzekac. ja mam stara beemke zarobiona przez siebie i jest mi z tym dobrze. pamietaj ze sa ludzie ktorzy musza jesc chleb ze smalcem, jezdza tramwajami i szukaja pracy.
a bananowcom kij w oko bo przewaznie sa bardziej skapi,chytrzy niz normalni ludzie.
i jak tu potem uczciwie zarabiac, harowac pol zycia i jezdzic czyms co jest stare...
nie trzeba narzekac. ja mam stara beemke zarobiona przez siebie i jest mi z tym dobrze. pamietaj ze sa ludzie ktorzy musza jesc chleb ze smalcem, jezdza tramwajami i szukaja pracy.
a bananowcom kij w oko bo przewaznie sa bardziej skapi,chytrzy niz normalni ludzie.
dokladnie... ja na swoja tez sam zarobilem i zarabiam i jetsem ztego dumny a jaka satysfakcja
co do filmiku to jedno slowo CRAP
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
kurde tak czytam i czytam o tych bananowcach..... kupilem sobie przed wczoraj 320 ci z 2002 rok... i zaznaczam pieniedzy nie dostalem od rodzicow zarobilem sobie sam...nikomu nie ukradłem i w dodatku zarobilem na nia w sposob legalny .... czy należe do banananowca????aha dodam że raczej skąpy tez nie jestem i chytry..menel orzec weź mnie czy bananowiec czy nie ... niemam juz prawa udzielania sie na forum ?:)?
Panowie mysle ze zaczynacie wypływac ze swoimi wypowiedziami na szerokie wody .. temat byl konkretny i pytanie tez konkretne i autor oczekuje na KONKRETNYCH odpowiedzi ..
Tematy bananowcow to jakas paranoja .. mi osobiscie to wisi kto czym i za ile jezdzi .. Jak dbasz tak masz .. w ogole po co takie wywody na powaznym forum
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW