Ja bym zostawił tak jak jest. Jest u nas naprawde mało pieknych orginalnych e30, wszyscy tylko Mtech II i Borbet A.
Piekny orginał ja bym tak zostawił naprawde cieżko spotkać taki egzemplarz
Ja bym zostawił tak jak jest. Jest u nas naprawde mało pieknych orginalnych e30, wszyscy tylko Mtech II i Borbet A.
Piekny orginał ja bym tak zostawił naprawde cieżko spotkać taki egzemplarz
No i wlasnie o to mi chodzilo Nie myslisz chyba ze mialem na mysli tone szpachli i metrowe szpojlery
Po tych ostatnich fotach wnętrza widze że wszystko naprawde jest utrzymane w serii . Tapicerka foteli jest w bardzo dobrym stanie a ten materiał to nie jest przypadkiem kratka z Isa
ok jak bedzie slonce i umyje ja to zrobie wiecej a propo mojego auta to jest 320i kat rok 89 supr seria niedawno sprowadzony zero gazu kosa:) jak jest po deszczu to na trojce zapali:) a ze srodka to fotele m-technik check control a reszta korba el.lusterka szyber korba i moj zawias sprezyny jamex nie wiem ile obnizaja ale jest twardo amory kupilem jakies krotkie i twarde na allegro i jest bardzo twardo nic z nia nie robie bo mi sie podoba pozdro:)
[ Dodano: 2007-02-25, 11:04 ]
powiem ze co do foteli to nie wiem mam taka kanape i fotele i nie nazekam bo sa ladne i nie powycierane
_________________ T�UMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach