napisz kolego dokladnie co chcesz wymienic a my ci polecimy dobrego fachofca !!!!!!!
jak same zegary to mozesz to zrobic sam a jak deske to sie dobrze zastanow bo to sporo roboty !!!!! tam jest 1000 kabelkow,nawiewow ciegien i cholera wie czego jeszcze !!!!!
A ja wam powiem, że wymiana deski rozdzielczej jest bardzo prosta, ot kilka śrubek i kabelków ( ale kilka razy w e21 i w e30 to robiłem ). Ale sam sie za to nie bierz bo jeszcze coś popsujesz.
popros np. dracka to ci wymieni za mniejsza oplata
Hahahahahahahahahah za opłata - a to dobre na wahe nie ma ze musi dorabiac???
Stary ustwaiwasz sie na jeden dzien z kilkoma ludziakmi (a jest takich sporo w wawie!!) i wspolnymi siłami zmieniami deske!!.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anonymous Go
Wysany: 2004-10-30, 14:52
wicie, rozumicie
nie chodzi o deske w e30 ani w innym bmw tylko w audi a6
kolega się rozgląda po miescie bo robi autko po stłuczce w której otworzyły mu się obydwa jaśki - dlatego wymienia deche
no więc jeżeli znacie mechanika albo po prostu złotą rączkę, co kasiory nie nagrabi
odpowiedzi w stylu zadaj pytanie na forum audi nie sa oczekiwane bo taki trud kolega sobie już zadał a efekt był taki, że ja zwracam się Was
nie chodzi o deske w e30 ani w innym bmw tylko w audi a6
kolega się rozgląda po miescie bo robi autko po stłuczce w której otworzyły mu się obydwa jaśki - dlatego wymienia deche
no więc jeżeli znacie mechanika albo po prostu złotą rączkę, co kasiory nie nagrabi
odpowiedzi w stylu zadaj pytanie na forum audi nie sa oczekiwane bo taki trud kolega sobie już zadał a efekt był taki, że ja zwracam się Was
to tyle, dzięki
Okej ja sie zapytam ile beda za taka operacje chcieli.Rozumiem ze nowa deske do wsadzenia macie??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.