Wysłany: 2007-02-24, 23:13 Co w miejsce "schowka na kasety"?
Ja je wywaliłem - te 6 czy 8 niby pudełek na kasety - wyglądało brzydko i staro... ale teraz wygląda po prostu brzydko. Próbowałem obkleić to miejsce materiałem ale nic z tego nie wyszło....
Macie jakieś pomysły, zdjęcia jak to estetycznie zakryć, bądź wykleić jakiś mały schowek w to miejsce? Jak to macie u siebie rozwiązane?
Siemka
Ja u siebie mam zamontowany odłokietnik, wyglada dość estetycznie, praktycznie (bo w środki jest schowek), i nawet dośc wygodnie. No i zasłanie ta nieładną dziure w tunelu.
Wysłany: 2007-02-25, 17:30
Ja konsolę z kasetami zamieniłem na taką jak Noker wkleił.
autko wyglada w środku nieco nowocześniej. No i trochę miejsca na drobiazgi i telefon
zyskałem, a tego mi w E30 brakowało.
Rameczka od kaset została, ale nie ma tych dwóch wkładów.
Dno zrobiłem z tektury, a żeby było czarne , użyłem czarnej okładki od teczki do dokumentów.
Wszystko jest sklejone na tą szeroką taśmę do pakowania.
Może i rozwiązanie konstrukcyjne nie powala na nogi , ale jest to bardzo praktyczne rozwiązanie. Koszt przeróbki żaden. Czasu dużo nie zajmuje. I bardzo solidnie się to trzyma razem.
Kieszonka wyszła dość głęboka, więc dużo rzeczy tam się mieści.
No a w każdej chwili, mogę zamontować znowu kasety Tylko po co?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2007-02-27, 12:01
według mnie najlepiej wygląda opcja Nokermana... a jak nie, to oryginalny był taki schowek (nigdy tego nie widziałem na żywo - koszt 312$)
niedawno na Allegro 2x pojawił się taki schowek Kamei coś ponad 300PLN ( pisał ktoś z forum, że ma taki u siebie i może sprzedać taniej):
tu jeszcze jakiś inny:
albo takie podłokietniki z e32 (sam nad tym myślę, do siebie, bo jeździ się z nimi świetnie w trasach a i dla pasażera wygoda- tylko, że trzeba dospawać mocowanie wewnątrz fotela):
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
podlokietnik przydaje sie Wygodnie i jest gdzie polozyc reke
a od czego jest kolano pasazerki
ja wlasnie mam takiego plana zeby wlasnioe w tej dziurze po kaseatach ladnie wpasowac przod od radia cb ( reszta pojdzie nad schowek obok komputera) co myslicie o tym pomysle??
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...
Siemka
Na tych fotkach jest chyba "orginalny" tzn dedykowany do e30 podłokietnik KAMEIA na allegro widziałem go za chyba 300 zł ale może uda się spasować podłokietnik z e36 nie wiem czy ktoś próbował.
ja wlasnie mam takiego plana zeby wlasnioe w tej dziurze po kaseatach ladnie wpasowac przod od radia cb ( reszta pojdzie nad schowek obok komputera) co myslicie o tym pomysle??
tylko żeby to radio za dobre nie było bo szyba poleci...
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Wysłany: 2007-03-08, 09:08
Właśnie.. tylko byle mi tam nie latała, bo się poobija i porysuje.
U jakiegoś kumpla widziałem taki kawałek mniej więcej 10x20cm materiału który nie przesuwał się po, akurat u niego, desce rozdzielczej, i telefon nie jeździł na lewo i prawo...
Przydłaoby się na dół tego schowka coś takiego położyć - wie ktoć co to za materiał jest? MOże pokryty jakąś gumą czy cuś......