Wysany: 2007-02-28, 10:03 cos puka w tylnim kole...
cos mi puka w tylnim lewym kole jak wjade w dziure albo na jakis uskok co to moze byc kolega mowił ze to guma nad amortyzatorem. wiecie moze cos wiecej an ten temat jaki koszt tej gumy??
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wysany: 2007-03-03, 02:20 Re: cos puka w tylnim kole...
passer88 napisa/a:
cos mi puka w tylnim lewym kole jak wjade w dziure albo na jakis uskok co to moze byc kolega mowił ze to guma nad amortyzatorem. wiecie moze cos wiecej an ten temat jaki koszt tej gumy??
Witajcie , ja też mam podobny objaw gdy wiadę na jakąś nierówność drogi lub dziurę to taki odgłos od prawego tylnego koła idzie jakby blacha o blachę uderzała, czy to napewno guma i w jaki sposób ją wymienić,,, może ktoś podać szczegółowy opis,, wdźięczny byłbym za fotki, Pozdrówka
No nie wiadomo czy to ta guma nad amorem . U mnie od wczoraj wali metal o metal i nosi całą budą. Diagnoza - tuleja tylnego wahacza nie istnieje. W intercarsie kupiłem Lemfordera i oddam komuś do robienia