Że ostatnio wiele sie jej smaruje na tym forum pomyslałem żeby utworzyć specjalny temat, gdzie można by sie nawzajem taką wazeliną obdarowywać np:
Barabus ma najbardziej kozackie felgi z wszystkich E trzydziestek...
Menel zna sie lepiej na GS niż wszyscy Niemcy razem wzięci....
no ludziska nie wstydzić sie , przecież w innych tematach tak dobrze wam to idzie...
Kujon! Czy założyłeś ten temat, aby dowiedzieć się, że ........... najlepiej ze wszystkich odgrzewasz leczo??? Jeżeli tak, to masz, co chciałeś!!! Jak do tej pory jesteś najlepszy.
oj wydaje mi się że tego raczej się nie dowiemy, chyba że sama nam zdradzi
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ktos cos mowil o rudych wlosach Moje juz nie sa rude
No Korzuch jest najlepszym dowcipasem ze wszystkich . Menel ma najbardziej fajowski avatar zaraz po Bajce. Kiras jest najwyzszy, a Pan Bob rabi najfajniesze zdjecia (Bob gdzie moje foty z sylwka ). PioterW to taki nasz najmadrzejszy kolega na tym forum. Łukasz malo tego ze ma najfajniejsze auto na tym forum to wogole ma tez najwieksza kolekcje nart z nas wszystkich Mariolka ma najwieksze.... poczucie humoru Bruner jest najlepszym modem ze wszystkich Kujon ma najladniejszy dach do cabrio jaki widzialam no i jest swietnym kucharzem Chris robi swietne zagadki, a Yakuzatti super projekty................ kurcze wazelina mi sie skonczyla niech m ktos pozyczy bo chcialam dokonczyc
To na czym to ja skonczylam... Pietrek to najlepszy wazeliniarz na swiecie co widac na zdjeciu u gory. Sosen ma najfajniejszy driftowoz i jest najlepszym driftmaniakiem jakiego znam. Slawo ma najladniejsza czerwona bume, a Center zlota. Puz robi najlepsze swapy. Domel zawsze mi poprawia humor. Piotrus z Krakowa pisze najfajniejsze posty, a Mr.Krych jest najprzystojniejszym facetem na tym forum i najlepszym modem na humorku. Glowa robi super opisy na gg. MetalDaw ma najbardziej metalowa bryke, a Cassus Maximus najfajniejsza usmiechowa punktacje. Lukas najlepszy kierowca jakiego znam **** ma najfajniejszy nick na forum. Henry ma super fiata, oprocz beemki oczywiscie 8) Melis jest najlepszym poborowym (pozdrawiamy wojsko polskie )
Skorpiony robia najlepsze zloty na poludniu, Bruner na polnocy.
Nokerman to najlepszy proboszcz jakiego mielismy, a Kafarek to najlepszy wikary. Amen.
Beemka Klub jest najfajniejszym klubem we wszechswiecie, a www.beemka-klub.pl razem z forum najlepszymi stronkami we wszechnecie...
Prosze o wybaczenie jesli kogos pominelam
Ps: Kto ma najladniejsza i najglebsza piwnice bo teraz chcialabym sie tam ukryc