BMW E39 528i
Narazie kiepskie foty bo "czas zimowy" i nie ma kiedy jechać zrobić jakiś ładnych zdjęć.
Myśle że w połowie marca będzie już można zmienić koła na letnie (17" m power) na których samochód się dużo dużo ładniej prezentuje
Brakowało troche słońca...
Wyposażenie:
- silnik 2.8 R6
- alu 17 cali 235/45/17
- beżowa skóra
- elektryczne szyby przód i tył
- elektryczne lusterka
- bagażnik otwierany na pilota
- lusterka fotochromatyczne
- wykończenie w drewnie
- klimatronic dwu strefowy
- manual
- wielofunkcyjna kierownica
- ABS, ASC
- lampy z białbymi kierunkami
Ps.W którym modelu BMW była ostatni raz konsola pod kątem skierowana w strone kierowcy??
PS1.Fajny Avatar
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
wiem że dobrze nie wygląda ale nie chce zmieniać na letnie bo jakby śnieg spadł to co ?
myśle zmienić te 17 co mam na 18 z E60 M5 albo takie same tylko 18 zaniegługo zamieszcze zdjęcia samych felg w wakacje myśle zmienić zderzaki na te po lifcie i przednie lampy zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
jesli chodzi o moj komentarz to wszysko ladne nawet bardzo..ale tradycyjnie g l e b a chociaz mysle ze nie jest zle moze jak beda 17" bedzie lepiej wygladac..
Większej gleby już chyba nie będzie, a ładniej by wyglądała tylko boję się w coś uwalić spodem, a jest już troche obniżona nie wiem o ile bo taką kupiłem, ale jak oglądałem inne 528 to były wyższe
Wiecie zima... bezpieczeństwo najważniejsze jak tylko nie będą zapowiadać mrozów założe alu i wybiorę się w jakieś ładne miejsce jutro zrobie foty samym felgą
[ Dodano: 2007-02-12, 21:20 ]
Jak myślicie... Pasują takie felgi ?
Wiecie zima... bezpieczeństwo najważniejsze jak tylko nie będą zapowiadać mrozów założe alu i wybiorę się w jakieś ładne miejsce jutro zrobie foty samym felgą
[ Dodano: 2007-02-12, 21:20 ]
Jak myślicie... Pasują takie felgi ?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Piotrek.Ladna sztunia.Gratulacje.Bardzo zmienia wyglada tak jak ktoś wczesniej wspomniał m pakiet a szczegółnie zderzaki ale to z czasem nie wszystko naraz.Pomyśl o tym.Ta felga co wkleiłes bardzo ladna i pasuje.Srodek taki jak lubie.Ciemny lakier ,jasna skóra.Nic piekniejszego
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Nareszcie umyta Pogoda też nie była zła więc pomyslałem żeby zrobić mała sesje
[ Dodano: 2007-04-06, 17:43 ]
Zobaczcie co mi dzisiaj zrobili mili chłopcy z nowej huty rzucili z okna i żaden ku... się nie popatrzył... kozaki jeb....
Normalnie Babci nie można odwiedzić
[ Dodano: 2007-04-06, 17:45 ]
zapomniałem dodać że to jest jajko i rzucili jak wsiadałem do samochodu... fart że nie na dach
[ Dodano: 2007-04-06, 17:43 ]
Zobaczcie co mi dzisiaj zrobili mili chłopcy z nowej huty rzucili z okna i żaden ku... się nie popatrzył... kozaki jeb....