E30 silnik M21 model 324td
data produkcji 15,09,1992
data 1 rejestracji 21,091992
kombi
kolor kod 308
kolor tapicerki 0269
fabryka dingolfing
zamowiona przez dealera nr. 04107
dodatkowe opcje:
169 katalizator dla diesla
227 samopoziomujace zawieszenie tyl
240 skorzana kierownica
288 aluminowe felgi
314 podgrzeane spryskiwacze
324 przedni dolny spoiler
401 elektryczny szyberdach
410 elektryczne szyby
423 welurowe dywaniki
428 trojkat ostrzegawczy
498 zaglowki tylne
500spryskiwacze reflektorow
510 regulowane reflektory
520 swiatla przecimgielne
540 tempomat
660 radio bawaria reverse rds
675 naglosnienie bmw sound system
681 antena dachowa
801 wersja niemiecka
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
tydzine temu laska na stacji nie mogła takiej samej odpalic bo padł akumlator.podjechałem akurat wiec spytali mnie czy to prawda ze w tym aucie nie ma akumlatora
otworzyli maske patrza i nie ma powiedziałem im ze jest w bagazniku.poszedłem zapłacic do kasy .wracam do auta a ona do mnie ze w bagazniku tez nie ma ale sam poszukałem i sie znalazł
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
BBS RS, środki na czarno i gleba. Poza tym zapodaj ciemną Helle z przodu i czarne tylne lampy...
A tak na serio to fajny dupowozik Widać, że w super stanie. Jak tam wygląda tył auta - jest rdza? W kombiakach dość często koroja łapie tylną klapę. Chciałbym mieć takiego touringa do wożenia gratów, bo już mnie strzela jak mam przeładowywać coupe Felgi masz też fajnie!
Jak tam wygląda tył auta - jest rdza? W kombiakach dość często koroja łapie tylną klapę.
Poprzedni wlasciciel zadbal o dobra konserwacje i nic niema. W jednym mijscu jest male ognisko, ale biorac pod uwage jak wyglada wiekszosc klap Touringow to u mnie jest na 5+
Pozatym to pierwszy Touring w ktorym klapa zamyka sie po lekkim opuszczeniu jej w dół
W kazdym ktory ogladalem trzeba bylo nia trzaskac, a tu nie
ładna sztuka powiedz Łukasz jak się tym jeździ w porównaniu z 325..
zastanawia mnie opcja wyposażenia 324 - przedni dolny spoiler - przecież masz tam zwykłą listwe - co tam powinno być? listwa iS?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Po trasie jezdzi sie bardzo przyjemnie. Niesadzilem ze 324td moze byc tak rzwawe Naprawde super autko dla kogos kto nie znosi gazunku a chce jezdzic oszczędniej
Co do spoilerka, to prawdopodobnie chodzi o dokładkę iS`a, bo co innego Ale wiesz jak ta dokladka jest chodliwa ... pewnie komus kiedys sie spodobała Tak juz kupiłem...
Po trasie jezdzi sie bardzo przyjemnie. Niesadzilem ze 324td moze byc tak rzwawe Naprawde super autko dla kogos kto nie znosi gazunku a chce jezdzic oszczędniej
Co do spoilerka, to prawdopodobnie chodzi o dokładkę iS`a, bo co innego Ale wiesz jak ta dokladka jest chodliwa ... pewnie komus kiedys sie spodobał
bo to przecież kiedyś był jeden z najszybszych diesli
też myślę, że to chodziło o dokładke iS - i pewnie ktoś gwizdnął...
piękny wypas* - szukałbym tylko siedzeń sportsitze i oby to NIVO nie sprawiało problemów, bo jednak swoje lata auto już ma...
zamyślasz wrzucić do któregoś z aut inne felgi niż te standartowe BBS-y
*zdała by sie sperre...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
siema Lukas Bambus sie kłania:)) po pierwsze co do tych co uważaja ze e-30 nie da sie latać bokami to sami se latajcie ... :)trzeba umiec Dieslem jedzcic i to wszysko:)i boki tez wychodzą.."))benzyna dla amatorów tyle powiem:))i jeszcze LPG to juz w ogóla Jazda po całości...ale zeby nikt szanowny na tym szanownym forum sie nie obraził to szacuneczek pełen do obojętnie jakich BMW:))druga sprawa to chciałem powiedziec że silniki 2,4 TD to jedne z najbardziej udanych w swojej klasie i jak ktos umie jedzic to porównywane sa do E 200 w beczkach:))mam nadziieje ze kazdy wie o co kaman:))lukas twoja te pięknie utrzymana ale nie mów ze moja jest zła:))pozdro dla wszystkich i pełen szacunek:))
Witam ! Uwazaj troche na slowa. Nastepnym razem bedzie ostrzezenie. pzdr urbi
Ostatnio zmieniony przez urbi 2007-03-04, 03:22, w caoci zmieniany 1 raz
Pytanko Lucas jest.............co do szpery to jakie koszty zeby zalozyc do kombiaczka?i powiem szczerze ze jeszcze nie widzialem jak to sie robi...duzo zajecią?...pozdro600 dla wszytskich