Wysłany: 2007-03-03, 21:45 [E30] Chris ->> 325e
Z fabryki w 1986 roku wyjechała jako szary metalik,niemcy przemalowali na niebiesko,IPLO ją kupił-sprowadził ,a potem kupiłem ja z zamiarem zrobienia wyścigówki.
Riegery w malowaniu-będą później
Bywało i tak,ale to twarda sztuka
Po malowaniu
Silnik zwykła eta,wkład K&N,układ wydechowy od 325i-końcowy Remus,zawias G&M.
Waga 1020kg
W planach:zawias na 5 śrub i dobre hamulce,baranki i osprzęt od 2.5 lub swap na coś mocniejszego i odchudzenie budy jeszcze o ok. 20kg.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez center 2007-03-05, 18:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-03-03, 22:10
koniecznie szybko odbieraj te RIEGERY bo przod wyglada lysawo.proponowalbym uciac ze 2 zwoje na przodzie bo straszna koza(no i przez to dacha wyciales).od znajomych z pomorza wiem ze straszny mul z tej 325E . 316 podobno cie objezdza. aby te twoje plany sie spelnily.
jak bym teraz postawil calibre kolo tej niebieskiej to chyba bym wolal Łopla
Wysłany: 2007-03-03, 22:25
El Menello napisał/a:
proponowalbym uciac ze 2 zwoje na przodzie bo straszna koza
Na zdjęciu koza,bo w bagażniku 100kg betonu i podwórko mam nierówne Normalnie przód jest niżej.
Fakt wygląda trochę łyso ,ale coś za coś - ma być lekka i tyle w temacie.Będzie jeszcze maska carbonowa i black hella.
ile lzejsza bedzie ta nowa maska? czy to jakas tajamnica kto to bedzie robil i na ile wycenil swoja prace? a tak pozatym to piekna maszynka obys był wstanie wszystkich nia wysginac
_________________ e30 327i mit 3.91 sperre - laleczka sprzedana
e30 340i wide- aktualnie na tapecie
koniecznie szybko odbieraj te RIEGERY bo przod wyglada lysawo.proponowalbym uciac ze 2 zwoje na przodzie bo straszna koza(no i przez to dacha wyciales).od znajomych z pomorza wiem ze straszny mul z tej 325E . 316 podobno cie objezdza. aby te twoje plany sie spelnily.
jak bym teraz postawil calibre kolo tej niebieskiej to chyba bym wolal Łopla
mialem przyjemnosc polatac tym na torze i wcale taki mul to nie jest znajac Crisa nie ma co sie obawiac z jego zamilowaniem do beemek i wydawaniem pieniedzy na nie bedzie jedna z lepszych rajdowek w naszym kraju. zbieraj kasiorke i pakujemy jakis godny silik!!!
Wysłany: 2007-03-25, 09:36
ChriS napisał/a:
Nawet bardzo się spodobał takiej jednej ...
Ooooo, no widzisz. Tak 3maj brachu, a beemka pierwsza klasa, cieszę się że znowu śmiga.
pozdro
Sosen
P.S. Pomału szykuj się do wyjazdu i ciśnij do nas Krzysztofie
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Wysłany: 2007-03-25, 20:20
Luxsus_Michał napisał/a:
mam pytanko co to za LUSTERKA?? jaka to firma
Moja przeróbka zwykłych M3.Fakt nie są najładniejsze ,ale chciałem spróbowac jak będą wyglądały-dałem za 2szt z adapterami 70zł więc chyba nie tak źle.Mało w nich widać,chyba wrócę do seryjnych ,bo ori Hartge nie mogę znaleźć nigdzie
bedziesz montował klatke lub roll-bar ? czy idziesz w jak najmniejszą wage ?
Gdybyś miał wiadomość odnosnie kosztów carbonowej maski i czy wogóle bedzie mozliwość wykonania wiekszej ilości to prosiłbym info na PW
Yo mnie tak ta waga autka zaitrygowała ze mam pytanko scierałeś sie juz z jakas honda 1,6 bez vtec
Kumpel ma crx ztakim motorkiem i cholernie ciekawi jestesmy jaki bylby wynik takiego sparu
wczoraj na lotnisku mialem mozliwosc pogogladac beeme chrisa.
robi sie potworek! a na razie za duzo nie ma podbubane.
chodzi bardzo ladnie, ladny dzwiek....ze startu wyrywa jak proca, trzeba popracowac jeszcze nad motorem zeby ciagnal dluzej przy starcie na 1/4
zreszta jak to ktos kiedys pieknie powiedzial:
1/4 mili z bmw jest jak lowienie ryb z dziwka........jest fajnie, ale nie po to ja masz