Wysłany: 2007-03-09, 09:57 Średnica otworu centrującego? Looknijcie w posta
Siemka mam pytanko.Mam E30 Turing 1,8i rozstaw śrub wiadomo 4x100.Mam felgi stalowe narazie a ET w nich wynosi 47,są z VW.Jakim cudem pasują skoro gdzieś czytałem że ET ma wynosic 25-30? Mam felgi 14" Ostatnio przymierzałem felgi z VW 15" alu i nie pasowała na piaste : Za mały otwór w feldze był.Tylko mierzyłem na tył.Nie wiem czemu tam mam tarcze a nie bębny.Już taką kupiłem,.Może mam tarcze od jakiegos innego modelu.Możliwe że ta sama fela pasowała by na przód? Co sądzicie o tych felach? http://allegro.pl/item172...nami_4szt_.html
Tylko nei wiem czy będzie pasowała bo koleś nie umie albo mu sie nie chce zmierzyć średnicy otworu centrującego w feldze:/ Szukam czegoś taniego ale ciężko znaleść a jestem biednym studentem
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.
HEHE to chyba jakiś żart! Nie mam ABS'u!!! 500 zł za komplet, a nie za szt bo dzwoniłem,szukałem coś o średnicy otworu i znalazłem ale dopiero po 2 godz szukania i to nie w dziale FELUNEK,a po takim czasie się już nie chce dalej szukać i sie zadaje pytanie to chyba logiczne, po coś jest to forum.Poza tym chciałem wam pokazać te felgi i spytać czy ktoś zakładał koła z Calibry, na co w sumie i tak nie uzyskałem odpowiedzi, ale nieważne.A pytanie było o średnice a nie ET. Odpowiedziałesś mi na jedno z pytań,dzięki
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.
Wysłany: 2007-03-09, 21:51
Cinek napisał/a:
HEHE to chyba jakiś żart! Nie mam ABS'u!!!
a dla czego żart .
u mnie w M40B16 touring jest ABS i mam tarcze z tyłu, ale skoro ty nie masz to najprawdopodobniej poprzedni właściciel po prostu założył tył z tarczani i tule ale to nie ma znaczenia