Łukasz Da sie zdobyc takie felgi jeszcze ? Szukam cos "szerszego" w granicach 7,5-8 cali ale srednica 15" ......no i bez skutku............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Wysłany: 2007-03-08, 21:47 Re: flgi
henry napisał/a:
Łukasz Da sie zdobyc takie felgi jeszcze ? Szukam cos "szerszego" w granicach 7,5-8 cali ale srednica 15" ......no i bez skutku............PZDR - henry
Szukaj na allegro felg Power Tech . Czesto VW'owcy sie takich pozbywaja i maja rozmiar 8x15. Schmidty ML 8x15 tez ostatnio wklejalem do dzialu ogloszenia,allegro i td
Heniu ja sam przez prawie miesiac sprzedawalem rial rs 8x15 et18 i nie bylo odzewu...wiec nie wiem ja Ty szukasz
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Witam Szukam felg "okresowo" czyli jak mam kasę . Felgi Power Tech oczywiście znam , mam ich katalog i też wpisuje w szukanie na allegro własnie ten typ lub Rsl..........Dawid ! No cóz wtedy chyba "kasy" akurat nie było.........Pozdrawiam miłosników felg - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Kupiłem Borbety 7"5 i 9" chce założyć na tył 205/45/16 będzie naciągnięta ale wszystko będzie OK ? i teraz myślę ze jak na przód założę taka sama to z tylu becie naciągnięta a przód nie... może na przód 195/50 i będzie ok Te dwie 205/45/16 już mam wiec innych nie kupie pozostaje sprawa jakie jeszcze dwie
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
jak ktos by był jeszcze zainteresowany to mam do sprzedania japonskie felgi 15x8,5j prosze o mila ! otwór centrujący ideany do BMW e30 srodek jest chrom a rant w trakcie polerki efekt nieziemski (miały byc na zime ale jakos nie wyszło bo polerka na zime nie idzie )
Wysłany: 2007-03-11, 14:46
ogólny napisał/a:
:twisted: Wiem ze najlepsze byłyby borbety,BBS,i gleba ale nie wszyc muszą mieć identycznie.
ale nie denerwuj sie misiu
pytales sie o zdanie wklejajac linki i nie poczekales na odpowiedzi. to po co pytales ?
moim zdaniem przeplaciles i w dodatku kupiles felgi od VW. o niebo lepsze sa oryginalne seryjne BBS 15" z BMW.
Wysłany: 2007-03-12, 13:58
ogólny napisał/a:
8) przygladnij sie rantom ,poprostu tragedia!ja nie szukałem felg do regeneracji
ale to nie bylo do ciebie. byl watek o szerszych 15tkach wiec dalem linka. przy polerce rantow i tak od razu mozna to zrobic za jednym zamachem i wyszlo by taniej niz sam zaplaciles za te od VW
8) przygladnij sie rantom ,poprostu tragedia!ja nie szukałem felg do regeneracji ,i mysle ze na beci beda wygladac o.k. sa gusta i gusciki.
Ogolny -bez urazy ale te felgi ktore kupiles kompletnie nie pasuja do twojego auta i strasznie przeplaciles za nie Sto miljonow razy ladniejsze sa oryginalne felgi 15" od e30 (takie jak ma np Mcinek):