JEST GIT. Podoba mi się. Ale widze że kolega zastosował taką samą antene jak ja. Mam nadzieję że nie jeździłeś na całej wyciągniętej.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
hej,
tez uwazam, ze nie bardzo jest czego zazdroscic jesli chodzi o te kola....
felgi jak felgi, calkiem fajne.... ale opony to przydalyby sie tak ze 195/50 lub 195/45 R15....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Dokładka przesadzona ale trzyma styl auto faktycznie
Dołaczam sie do pytania, jak nisko siedzi jak sa zalozone felgi? dystans?
Kupilem ten sam rozmiar na lato, chetnie zobacze odpowiedz
Kolego , dokladka wcale nie jest przesadzona (chyba, ze firma bmw przesadza ) a reszta spoilerow z tego co wiem to Pfeba. Zawias -80 mm na tyle dystans 30mm na strone. A gumy 175/55 moim zdaniem sa super(195/50 to balony ze Hej )
P.s Z reszta niech sie Fivel wypowie.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
fanatyczne uwielbienie dla wszystkiego co bmw wypusci to nie dla mnie
dokladka trzyma styl_80 jak sie patrzy i jak sie podoba to git,
ale jesli pod maska nie ma >200ps to dla mnie jest zbyt pro
Cytat:
A gumy 175/55 moim zdaniem sa super(195/50 to balony ze Hej )
Witam...przy autko jeszcze jest sporo do zrobienia....akurat david zrobił foto tej felgi co jest mniej wypolerowana , auto jest jak widac obnizone jzu nie pamitema ile czy -60 czy -80 , tył jest na 100% -80 , ale musaiłem dołozyć gumy bo było za nisko , jak była opona 195/60/14 to połowa opony mi sie chowała i auto była motoroówka , teraz na tych felunkach jeszcze jeszcze niżej bo teraz na progach tre całym wydechem a przed tem tylko środkiem... spojlery sa firmy pfeba...za jakis czas umieszcze auto z fotkami i opisem...pozdr..
hej,
dokladka nie jest przesadzona, moze byc.... tylko zaloz halogeny bo straszna lipa bez nich..
z tego co widzialem to sa na allegro.... do waskiej lampy...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Tak wlasnie Lukasku, te rowerowe laczki sprawiaja takie wrazenie jakby nie byla mocno zglebiona...
Ależ Davidku ja mysle bardziej o odleglosci rantu felgi od nadkola, a do tego opona nic niema. Pozatym tak waska opona powinna pomniejszyc kolko wiec jeszcze bardziej obnizyc auto w stosunku do serii, a tego tu niewidzę ...
BTW:
Piszac balon masz na mysli to ze wysoki profil, czy to ze jest prawidlowo zalozona
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...