_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ooooo staryyy!! Podoba mnie się taki pomysł Sam kiedyś myślałem sobie o czymś takim, tym bardziej chętnie dowiem się jak takie coś zapina, koniecznie daj znać o rezultacie, a może zaglądaj tam co jakiś czas i cykaj jakieś szpiegowskie foty co Bobik?
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Faaaaaajne Po takim swapie to bedzie naprawde bardzo milutko smigac Sosen ma dobry pomysł - noś przy sobie aparat i jak sie kolega odwroci to pstryk i na forum Bobik
z tego co wiem to nie jest pierwszy w wa-wie, jeden chłopak z warsztatu z Wójcickiego juz przetrenował temat w E30 TOURING, podobno szatan nie samowity , z tym że długo nie pojężdził, jakis inny koles wjechał mu w bok. swojego czasu ten trumniak byl do kupienia tylko że był z niego banan.
Ja sie serwisuje w tym wlasnie warsztacie i bardzo dobrze znam historie e-30 340Ti...stalismy obok siebie w warsztacie...
Powiem Wam szczerze ze nie jechalem tym osobiscie bo sie poprostu balem wsiasc ale rozmawialem z wlascicielem to powiedzial ze motory "600" to wciaga stozkiem...powaznie...
Fakt faktem po niedlugim czasie mial dzwona...jakis cierp w nocy poginal na czerwonym i wjechal mu w bok...byla do sprzedania cala ale wkoncu zostala i miala byc prostowana...dalszej historii nie znam bo dawno sie z nim nie widzialem...wiem tylko tyle ze kupil e-30 cabrio i znalazl cala 540 na czesci...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
wlasnie od czego bedzie skrzynia bo 5HP30 sie nie zmiesci chyba ze sie podloge z grodzia wytnie to wejdzie ale bedzie polowe skrzyni w srodku autka , myslalem o wsadzeniu 4,0 do E30 bo mialem cala rozbita 5 na czesci ze zdrowym silnikiem ale przerazila mnie wizja skrzyni wewnatrz kabiny troszke nie estetycznie jak w starym ogorku to bedzie
Trzeba szukac 540 z manualem...to bardzo rzadka rzecz no ale oplaca sie szukac... 8)
A wlasnie jakby ktos slyszal o e-34 4.0 v8 z manualem na czesci to prosze o pilne info...nie potrzebuje silnika ani takich rzeczy tylko chodzi mi o pedaly...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Ja sie serwisuje w tym wlasnie warsztacie i bardzo dobrze znam historie e-30 340Ti...stalismy obok siebie w warsztacie...
Powiem Wam szczerze ze nie jechalem tym osobiscie bo sie poprostu balem wsiasc ale rozmawialem z wlascicielem to powiedzial ze motory "600" to wciaga stozkiem...powaznie...
Fakt faktem po niedlugim czasie mial dzwona...jakis cierp w nocy poginal na czerwonym i wjechal mu w bok...byla do sprzedania cala ale wkoncu zostala i miala byc prostowana...dalszej historii nie znam bo dawno sie z nim nie widzialem...wiem tylko tyle ze kupil e-30 cabrio i znalazl cala 540 na czesci...
spekter ostatnio opowiadał ze touring znowu gania po warszawskich drogach....
A kolega od cabrio co rafał wstawił fptki to zupełnie inna osoba
Sluchaj napewno duzo bo e-34 KOMBI 4.0 v8 w manualu wyszlo z fabryki chyba 350 sztuk...juz nie pamietam dokladnie...nie wiem ile jeszcze w sedanie...chyba troche wiecej...