Witam.
Wspólnie z bratem nabyliśmy etę >> e30 325e z 1986 roku
Nasze wachania zakupu uleciały jak zobaczyliśmy stan autka.
Oryginalny lakier, bezwypadkowy, suchy itp . . . itd, chromy idealne, oryginalne alu 14" + stalówki z zimówkami, przegląd i OC prawie na rok.
Przebieg ~160 000 km wydaje się naprawdę baaardzo realny.
KUPIONA
Oczywiście jak na wariatów przystało w drodze powrotnej na parkingu przemieniliśmy kółka i nakleiliśmy www.beemka-klub.pl
Autko miało być kupione z zamysłem mozolnej budowy Warsteiner'a, ale chyba szkoda jej teraz ruszać. Także zobaczymy.
Wyposażenie >>
m-technik I
rarytas >> oryginalne pasy M-technik >>
http://www.realoem.com/bm...880&hg=51&fg=25
check control
elektr. lusterka
bavaria kaseciak
niebieski środek
Zmiany:
na pewno będziemy chcieli zrobić glebę >> 60/40 albo 80/60
przód >> alpine lub m-technik, ew. w kolor tą dokładke, która jest
felgi
wydech
fotele /recaro lub kubły jakieś/
może replika Warsteiner
podniesienie MOCY /kto z W-wy lub okolic ma modyfikacje ety za sobą - prosze o info/
Całkiem ładnie wygląda to auto - jedynie ten tylny spojler na klapie to taki jakby spod remizy.
Zderzak tylny po prawej stronie gdzies niżej siedzi - mozna to poprawic.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Dzięki za komentaże
Wszystkie drobiazgi i duperele + niedociągnięcia, a także zmiany będą powoli robione.
To są fotki dzień po zakupie, hehe. Niebieski środek na żywo robi niezłe wrażenie, ale trzeba go wyprać. Zderzak tył musiał być gdzieś zachaczony bo delikatnie się nieschodzi.
Co do przodu to nie wiem czemu taki, ale dzwona nie miał - błotniki oryginał itp.
Nawet taka zajebista osłona pod silinikiem jest oryginalna.
Co do spojlera - na żywo wygląda lepiej niż na foto, a jest to dwuczęściowy, dwukolorowy /czarno/biały/ oryginał >> http://www.realoem.com/bm...795&hg=41&fg=60
Myślę, że na pierwszy ogień pójdzie zawias i przód, a powoli wydech.
No i stan mechaniczny, ale to już brata nosi straszzznie, żeby dłubać.
A co myślicie o projekcie Warsteiner na tej bazie?
eee zostaw wyglad zew taki jak masz , jest dobrze po co robic ksero beemki 'nerwowego' Jakbys mial pomaranczowa to mozna by pomyslec nad Jagermeisner Ale do rzeczy bo za bardzo odbiegłem od tematu
Moje zdanie jest takie:
-zawias
-mody tech
-fela
[ Dodano: 2007-03-19, 02:40 ]
aa no i o kublach i dopieszczeniu wnetrza zapomnialbym
Bardzo ładna beemka, jeżeli kupilście za tą cenę co w ogłoszeniu to . Można kupić auto w rozsądnej cenie. Gostek chyba nie wiedział co sprzedaje.
Sam przeglądałem je wcześniej i jakoś specjalnie nie wpadła mi w oko, pewnie przez futrzaka na fotelach i wypaśne kołpaki na kołach, bardzo dobrze że je zdjeliście.
Nie przerabiajcie na kopie, niech zostanie tak jak jest z drobnymi modyfikacjami typu gleba, felgi (chociaż z tymi też ładnie wygląda), oczywiście dokładka z przodu by sie przydała.
TE nakleiki, spojler i dokładki robią fajny klimacik.
High-Tech napisał/a:
Niebieski środek na żywo robi niezłe wrażenie
wiem bo mam taki sam.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
hej,
fajna, potrzebna bezwzglednie dokladka z przodu, albo Mtech I albo Alpina....
moze Ci zalatwie....
i nie robilbym z niej Warsteiner'a, tak jest dobrze.... tylko na glebe z nia....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
W pełnym m-tech 1 + gleba + fela wyglądała by elegancko BTW progi które macie chyba nie często się spotyka (widziałem tylko raz na żywca w aucie z chromami na nadkolach) częsciej są te które na nachodzą na nadkola... Jeśli bylibyście zainteresowani mam fajną dokładkę zderzaka przedniego do wąskiej lampy w kolorze białym (byłaby fajna alternatywa do momentu wychaczenia m-tech1) Fotki mogę wysłać na PW
pozdr.
Na allegro wyglądała delikatnie mówiąc na padło.Po waszych zabiegach widać, że jednak tak do końca takim padłem nie jest.Podoba mi się auto a cena naprawdę okazyjna
Pozostaje tylko życzyć wielu wypalonych kompletów
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Doszły ringi na zegary + wskazówki na czerwono /na wzór M3/, black hella przód, czarna nerka, kierunki z tyłu w kolor lamp /czerwone/, oryginalna dokładka M-Technik I /której brakowało/.
Pozostał zawias, fele i wydech + jakieś pierdółki.