oto moj nowy nabytek - waska lampa ze stycznia 1987r., silnik m10
wrzucam fotki w jakim byl stanie jak go kupilem pod koniec lutego, a na biezaco bede wklejal co sie zmieni: jak dlaczego i po co...
P.S. co do planow to oczywiscie sa tylko brak czasu i kasy mnie ogranicza troszke
na pierwszy rzut wroca klamki do drzwi i zmiana koleczek potem bede myslal dalej...
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Ostatnio zmieniony przez center 2007-03-20, 09:18, w caoci zmieniany 1 raz
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
siema.fajna te beemka tylko brak klamek jakos do niej nie pasuje.a co do kół to jeżeli bedziesz zmieniał i chciałbyś sprzedac te koła co sa teraz na niej to ja jestem zainteresowany kupnem
powiem wam ze niby m10 i na gazie a na stacji widzialem jak krecila ladnie baczki i to na BORBET A 9x16 z tylu
Lepiej by wygladala jak by miala w koncu tez przednie BORBET A ale pewien forumowicz cos chyba za dlugo sciemnia z wyslaniem
zmieniłbym jeszcze poza klamkami wydech i lampy z tyłu a kółka są ok ale jeśli Ci sie nie podobają i chciałbyś sprzedać daj cynk na PW chętnie kupie na zimę bo takich szukam.
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
wymienilem tez silnik (zlozony od podstaw z dwuch sztukow) bo niestety m10 nie wystarczalo
a tak w skrocie sie odbywaly prace
[ Dodano: 2007-04-02, 21:35 ]
kocyki musze na razie zostawic poniewaz jedno siedzenie ma male przetarcia a nie mam kasy i weny zeby kupic jakies porzadne ale powolutku teraz musze sie wziac za drzwi bo denerwuje mnie brak klamek
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA