Wysany: 2007-03-18, 12:39 Co to za zegary i jaki tuner je wkładał.
Witka!
Jestem w posiadaniu dodatkowych zegarów z dokładką na deske ... jaka firma to wkładała bo niezwykle zadko mozna je spotkac .. zadziej niz te przy zmianie biegów
Zegary jakie sie znajduja w tej dokladce to .. cisnienie oleju, ładowanie o temperatura oleju.
Były przyklejone na zwykły silikon do deski wygladało na to ze org. bo nie maja zadnych spinek ani otworów ... nie było po nich sladu po zdjeciu z innego auta.
Tutaj zdjecie .. tych zegarów ... to nie te moje ale sa identyczne.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-03-19, 07:38 Re: Co to za zegary i jaki tuner je wkładał.
Arczi e30 napisa/a:
Witka!
Jestem w posiadaniu dodatkowych zegarów z dokładką na deske ... jaka firma to wkładała bo niezwykle zadko mozna je spotkac .. zadziej niz te przy zmianie biegów
Zegary jakie sie znajduja w tej dokladce to .. cisnienie oleju, ładowanie o temperatura oleju.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-03-20, 23:43
te zegary co arczi pokazal to sa chyba z tej czarnej poznanskiej 325 cabrio baur.firma chyba VDO, mialem takie w e21 323. najwazniejsze zeby to wszystko dzialalo a nie tylko na pokaz jak to przewaznie maja co niektorzy.
te zegary co arczi pokazal to sa chyba z tej czarnej poznanskiej 325 cabrio baur.firma chyba VDO, mialem takie w e21 323. najwazniejsze zeby to wszystko dzialalo a nie tylko na pokaz jak to przewaznie maja co niektorzy.
menel ale w E21 to była 'dostawka' do zegarów
a te tutaj to nakładka na całą zeskę, zobacz po lewej stronie nawet zagłebienie na drobniaki zrobili
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
chodzi o rarytas ... hehe ale raczej bede je sprzedawał
czyli postanowiłeś je zachować i jeszcze na tym zarobić ... ciekawe ... tylko kogo to obchodzi
nie wiem po co sie odzywasz pajacu ... jak niemasz nic do powiedzenia ale to twoja domena na tym forum .. wogole populistyczne teksty sa jak nawóz w naszym spoleczenstwie .. ale twoja glupota jest jeszcze wieksza ... jakbys przez nia mogl latac to bys poleciał w kosmos
Dwa razy widziałem w e30 taką zabudowę zegarów VDO na desce raz wiele lat temu w białej m3 i jakiś rok temu w IS'e jak szukałem dla siebie autka.
Nie wiem czemu sie tak spinacie bo w rzeczywistości wyglada to całkiem przyzwoicie i jest w zasięgu wzroku podświetlenie też jest w kolorze jak cała reszta więc wyglada to dosyć oryginalnie a nie jakas podróba kupiona w Norauto z z białymi tarczami i <cenzura> niebieskim podświetleniem al'a golf II
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-24, 19:56
domena nie jest moja, tylko klubowa ... i nie bezpośrednio
zawsze mnie śmieszyło jak prawda w oczy kole i nawet potulnego człowieczka potrafi wyprowadzić z równowagi
oczywiście wygodnie jest nazwać prawdę populizmem, bądź nawet nawozem ... tyle, ze pierwszy to zrobił ojciec dyrektor - dobry przykład - on też jest łasy na cudze pieniądze