BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: kafarek
2007-03-23, 23:39
Arczi e30 z Płocka
Autor Wiadomość
David_KRK 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2007-03-21, 16:03   Arczi e30 z Płocka

Sprawa stara i opisywana już tu na forum, ale że nie załatwiona do końca to przypomnę. Zwłaszcza że znowu się pojawił i wrzuca ogłoszenia na giełdzie...

A więc radzę baaardzo ostrożnie podchodzić do handlu z tym krętaczem i oszustem.
Ponad półtora roku temu przekręcił mnie na 200zł (lipiec 2005). Po tym jak sprawę tutaj opisałem przysłał mi 100 (sierpień 2006 to już był!!!). Obiecywał oddać resztę, ale ktoś skasował mój wątek z tą sprawą no i na obiecywaniu się skończyło.

Algorytm działania jest taki:
1. Przysyła PW że chce oddać ale znowu zgubił namiary konta;
2. Odsyłam po raz kolejny wszystkie dane;
3. Pisze że teraz nie ma, ale zaraz po wypłacie wyśle;
4. Jakiś czas się nie odzywa, a później znowu --> pkt 1.

Tak więc ostrzegam przed wysyłaniem mu kasy!! Podobnych tematów już tu kilka było z tego co wiem, jeden jeszcze wisi zamknięty w dziale ze skargami.
Dwa konta ma już na Allegro zawieszone, nie wiem na jakim teraz działa.
Dawid.

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-03-21, 20:34   

a teraz podpierdala z roboty jakies wygłuszenia i nimi handluje :brawo: :brawo: :brawo:

mam nadzieje ze dzisiaj wszyscy mu :papa:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2007-03-21, 23:13   

ktoś powinien zrobić z tym porządek.

kuzyn 

Wysłany: 2007-03-21, 23:18   

masz na myśli rosjan z obcęgami :lol:

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-22, 09:06   

przyznam, że mnie też boli obecność tego gościa na forum - nie dość, że naciąga kolegów z forum i potem robi uniki, to jeszcze wypisuje na nas jakieś bzdury, a potem bez żenady wraca jakby nigdy nic się nie stało - dla mnie lamus jakich mało

m.in. przez takich drobnych cwaniaczków marka ma taki, a nie inny wizerunek ;/

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2007-03-22, 09:09   

tak jak mówisz Piotrze....

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2007-03-22, 09:30   

OK w takim razie proszę tu mi napisać komu i co jest winien arczi z płocka
tylko bez jaj proszę

Sprawa powazna

założe mu zakaz pisania na forum do czasu wyprostowania spraw finansowych z forumowiczami

ewentualnie zakaz pisania w giełdzie

co wy na to??

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-22, 15:33   

ja na to jak na lato i uważam, że nie tylko na giełdzie, ale na forum w ogóle - po co nam tacy ludzie

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysłany: 2007-03-22, 17:16   

ja też jestem za zablokowaniem wejścia na nasze forum dla tego Pana. Za dużo już narozrabiał.... a ja szczerze się dziwię dlaczego oszukani uzytkownicy nie zgłaszają tego na policję?

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2007-03-22, 19:13   

nokerman napisał/a:
OK w takim razie proszę tu mi napisać komu i co jest winien arczi z płocka
tylko bez jaj proszę

Sprawa powazna

założe mu zakaz pisania na forum do czasu wyprostowania spraw finansowych z forumowiczami

ewentualnie zakaz pisania w giełdzie

co wy na to??

Poszkodowani niech się wpisują,a herr Nokermanie zablokuj Arcziemu e30 możliwość pisania na całym forum.

David_KRK 

Wysłany: 2007-03-22, 20:25   

Piotrek napisał/a:
ja też jestem za zablokowaniem wejścia na nasze forum dla tego Pana. Za dużo już narozrabiał.... a ja szczerze się dziwię dlaczego oszukani uzytkownicy nie zgłaszają tego na policję?

Też się sobie dziwię że nie zgłosiłem ;/ Po prostu nie podejrzewałem że to się tak skończy. Gość obiecywał że odda - nie miałem powodów żeby mu nie wierzyć. Zwłaszcza że też dłubie w E30 - jakoś tak głupio człowiek ufa ludziom z podobnymi pasjami. Poza tym wtedy jeszcze miał konto na Allegro ze sporą ilością pozytywów. Dodatkowo płaciłem przelewem, więc mam jego dane... Wiarygodnie to wszystko wyglądało, a rzeczywistość niestety jest jaka jest. Nawet stosunkowo niedawno pisał że odda, ale znowu nie ma numeru konta (wiadomość z 23.01.2007) - czyli stara dobra taktyka, jak opisałem na początku. Człowiek ma nadzieję że może jednak kasę odzyska, więc nie idzie na Policję.

A teraz trudno zgłaszać że ponad półtora roku temu gość mi ukradł 200zł, z czego 100 oddał po roku - stracę pół dnia na komendzie i coś mi to da? Jak się ktoś orientuje czy warto i co mogą zrobić i czy wogóle przyjmą takie zgłoszenie (po takim czasie), to niech napisze...

Na razie wolę innych ostrzec, jak nie będzie miał klientów to mu trudniej będzie wałki kręcić. Przy okazji znalazłem forum o E30 gdzie jest moderatorem, tam też to opiszę, na pewno się ucieszy. No i znalazłem w necie że go dopadli za niepłacenie OC :)

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-03-22, 21:10   

David_KRK jakbys byl tak łaskawy to daj link na to forum :lol:

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Wysłany: 2007-03-22, 22:22   

http://bmw-e30.pl/index.php?redir=1

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2007-03-23, 09:17   

A Arczi jak gdyby nigdy nic pisze dalej, opowiada różne faaaajne rzeczy, normalnie nie mam pytań.....

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2007-03-23, 09:43   

David_KRK napisał/a:
No i znalazłem w necie że go dopadli za niepłacenie OC

widocznie ma chłopak jakieś problemy finansowe które go przerosły, może jakieś kredyty niespłacone czy coś
w swoim topicu w Naszych Śmigiełkach napisał że sprzedał beemkę.

Póki co zablokowałem mu pisanie w giełdzie (żeby proceder się nie powtarzał.
Tego tematu jeszcze nie przeglądał, więc zaczekamy aż tu zajrzy i zobaczymy co odpisze.

Poszkodowanych w transakcjach z Arczim E30 proszę o natychmiastowe wpisy gdyby coś w sprawie drgnęło

Resztę społeczeństwa proszę o rozwagę w wyciąganiu pochopnych wniosków oraz powstrzymanie się przed zbędnymi komentarzami

PZDR

David_KRK 

Wysłany: 2007-03-23, 12:16   

nokerman napisał/a:

widocznie ma chłopak jakieś problemy finansowe które go przerosły, może jakieś kredyty niespłacone czy coś
w swoim topicu w Naszych Śmigiełkach napisał że sprzedał beemkę.

Nie sądzę, żeby to oznaczało kłopoty finansowe :

" BMW e30 M-technik I na handel ...
Tak se pomyslalem ze przesiade sie chyba na nowszy model 3-jeczki ...
Jakby ktos byl zainteresowany to ... wszystko jest tu ..
A tu był link do ogłoszenia "

Więc pewnie niedługo się pochwali na którymś forum nowym nabytkiem...

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-03-23, 22:26   

nokerman widze ze jestes łatwowierny jak małe dziecko :lol:

zadnego kredytu do spłacenia nie mial a nawet jesli mial to guzik nas to obchodzi.nie oddawał kasy a sam kupowal za m.in te wyłudzone pieniadze blakhele itd. wiec kase miał

jestem ze dozywotnim banem :)

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysłany: 2007-03-23, 22:50   

... hehe akurat sprawa sie ma tak ze wczoraj wysłałem ci kaske ancymonie ...

bo mam wyplatke po 20-tym .. jeszcze dodatkowo ancymonie nie napisałes ze polowe kaski ci przelalem wczesniej ( MOZE NIE DOSTAŁES KASY CFOKU .. JA AKURAT MAM DUPLIKAT PRZELEWU I MOGE DO WKLEJC TUTAJ ... ) ... kontakt z toba jest na tyle utrudniony jakbys nie umiał mówic ... albo pisac .. chcialem bys podal nr telefonu ale NIE ... nie dostałem ... ludki myslicie ze ja bede płakał za beemka-klub kasujcie mnie dzis .. wypiepszcie wszytkich ... Łukaszek z otwocka bedzie pisał swoje brednie... wszechwiedzacy Piotrek z Otwocka bedzie zadził ... prawda w oczy kole .... co ... gosc z Krakowa nie potrafi napisac swojego nr zebym do niego zadzwonil ... inteligent z niego ...

Kamilku z Piotrkowa jestes denny i przybity jak paczka gwozdzi .. po za tym wypowiadasz sie w tematach ktore ciebie sie nie tycza ... zajmij sie soba ..

... mozecie mnie kasowac mam to serdecznie w :cenzura: !

Po za tym Piękny Roman z Tarnowa ... nie napisał ze data przelewu byla wczesniejsza i kasa została wysłana przed tym jak umiescił post o tym jak oszukałem go na 40zł za kolumne ... od ciebie jełopie tez chciałem nr telefonu na priv

autor postu otrzymał ostrzeżenie!!!
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2007-03-23, 23:40, w całości zmieniany 2 razy  

Drucha 

Wysłany: 2007-03-23, 23:09   

Caly swoj profil swojej osoby przedstawil nam w poscie powyzej. Jestem za wyplewieniem takich kolesi z tego forum - nie trawie cwaniactwa :!:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysłany: 2007-03-23, 23:12   

Krakowiaki łaczcie sie ... najbardziej mnie smiesza Wasze grozby w stylu Rosjan itp. ... zapraszam do Płocka ... dawno nie było awantury na osiedlu :lol:

David_KRK 

Wysłany: 2007-03-23, 23:14   

Wklejaj debilku...

W pierwszym poście napisałem :

" Ponad półtora roku temu przekręcił mnie na 200zł (lipiec 2005). Po tym jak sprawę tutaj opisałem przysłał mi 100 (sierpień 2006 to już był!!!). "

Ehh, szkoda nawet dyskutować.
Problem z kontaktem?? Zaglądam tu bardzo często, zwłaszcza na giełdę. Zresztą odpowiadałem parę razy na twoje pw i wysyłałem nr konta, który jednak masz skoro trzymasz potwierdzenie przelewu. Dziwisz się, że nie mam ochoty z tobą przez telefon rozmawiać????
A z tymi ruskimi to nie wiem do kogo...
Ostatnio zmieniony przez David_KRK 2007-03-23, 23:34, w całości zmieniany 1 raz  

BADYL 

Wysłany: 2007-03-23, 23:24   

Arczi e30 napisał/a:
... hehe akurat sprawa sie ma tak ze wczoraj wysłałem ci kaske ancymonie ...

bo mam wyplatke po 20-tym .. jeszcze dodatkowo ancymonie nie napisałes ze polowe kaski ci przelalem wczesniej ( MOZE NIE DOSTAŁES KASY CFOKU .. JA AKURAT MAM DUPLIKAT PRZELEWU I MOGE DO WKLEJC TUTAJ ... ) ... kontakt z toba jest na tyle utrudniony jakbys nie umiał mówic ... albo pisac .. chcialem bys podal nr telefonu ale NIE ... nie dostałem ... ludki myslicie ze ja bede płakał za beemka-klub kasujcie mnie dzis .. wypiepszcie wszytkich ... Łukaszek z otwocka bedzie pisał swoje brednie... wszechwiedzacy Piotrek z Otwocka bedzie zadził ... prawda w oczy kole .... co ... gosc z Krakowa nie potrafi napisac swojego nr zebym do niego zadzwonil ... inteligent z niego ...

Kamilku z Piotrkowa jestes denny i przybity jak paczka gwozdzi .. po za tym wypowiadasz sie w tematach ktore ciebie sie nie tycza ... zajmij sie soba ..

... mozecie mnie kasowac mam to serdecznie w :cenzura: !

Po za tym Piękny Roman z Tarnowa ... nie napisał ze data przelewu byla wczesniejsza i kasa została wysłana przed tym jak umiescił post o tym jak oszukałem go na 40zł za kolumne ... od ciebie jełopie tez chciałem nr telefonu na priv

Miałem sie nie wtrącac ale:

- nie łacz swoich wywodów z KLUBEM bo to nie ma nic wspolnego oprócz forum a piszac beemka-klub obrażasz bardzo wartosciowych ludzi którzy do dzisiaj sie poświecaja i tworza to co mamy i ma kazdy z uczestników forum:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- KLUB to nie FORUM to pewna garstka ludzi na których mozna polegac !! !!!!!!!!rozgranicz te dwie zależności;
- oczernijac klub robisz z siebie pośmiewisko bo tak naprawde nie wiesz co do Nasz Klub (chociaz mozna powiedziec ze siedzisz od dawna w tym);
- prywatne wywody podkresle to jeszcze raz - PRYWATNE WYWODY - to do kazdego na PRV

Jak ktos daje ciała to odpowiada za siebie a nie za czyjac własnosc (czyt. BEEMKA KLUB - moze dzisiaj zmianiec na inna nazwe??).

Jezeli zle to ubrałem w słowa to przepraszam wszystkich miałem przekaz do napisania i napisałem to mniej wiecej jak mysle.

pozdro740

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2007-03-23, 23:36   

Arczi e30 błaznie czy ty aby przypadkiem nie jestes z SLD :?: :lol:

nie wiem po co cokolwiek piszesz i tak nikt w to nie uwierzy i nie próbuj sie wykrecac ze chciałes komus oodac kase bo twoim celem było wyłudzanie,kradziez kasy palancie

chcesz awanture na osiedłu :lol: moze przyjedz do torunia to tam ci wymierza sprawiedliwosc :twisted:

kafarek 
Master of desaster

Wysłany: 2007-03-23, 23:39   

Gorąco się robi i czas byście wszyscy od siebie odpoczęli. Arczi juz nic nie napisze, więc nie trudźcie się.

Zamykam!

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2007-03-26, 07:49   

puz napisał/a:
yo
dopiero dzis przejrzalem temat Arcziego, cwaniakowi wyslalem krzyze do black hella chyba rok moze 2 lata temu, cwaniak mial skopiowac i odesłac ponoc zagineły na poczcie i nigdy nie dotarly do niego!!! dopiero mi sie przypomnialo dorzuc do tematu ku przestrodze!!!

pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi