Witam ! Ktoś może zna jakieś dobre miejsce gdzie piaskują ew malują proszkowo muszę oddac parę elementów do odrdzewienia dzisiaj odebrałem moje zderzaki i mało nie ubiłem "piaskarza" tak pięknie mi je wypiaskował że aż się dziury porobiły a lakier jest tak żałośnie położony że sam będe musiał to wszytsko poprawiac... fachowcy jego mać...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Wysany: 2007-03-24, 14:50 Re: Piaskowanie -- Warszawa
MAJSU_WuWuA napisa/a:
Witam ! Ktoś może zna jakieś dobre miejsce gdzie piaskują ew malują proszkowo muszę oddac parę elementów do odrdzewienia dzisiaj odebrałem moje zderzaki i mało nie ubiłem "piaskarza" tak pięknie mi je wypiaskował że aż się dziury porobiły a lakier jest tak żałośnie położony że sam będe musiał to wszytsko poprawiac... fachowcy jego mać...
Moze podaj namiary, żeby nikt sie już nie pojechal do tych cieci
Dziad jeszcze na odchodne gdy byłem już w bezpiecznej odległości mi rzucił przez siatkę że: "mam szczęście że się nie chce denerwowac i żebym więcej się tam nie pokazywał"
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-03-24, 16:32
Zagadaj z Martinezem. Polecil mi dobry zaklad gdzie rok temu piaskowalem swoje 17". On tez swoje 15" tam robil.Miesci sie to w Wolominie.Nie pamietam ile dalem za 4 szt ale baardzo malo.
Ooooo byłbym wdzięczny ! Wkur... niemiłosierny mnie ogarnął jak zobaczyłem co zrobili z moimi zderzakami bo nie łatwo jest je znalezc w dobrym stanie do E28 do tego jeden był praktycznie nowy a teraz jest cały zwichrowany... myślałem że zaraz sobie przywiozę samochód do lakiernika na poprawki i jazda a tu taka kicha...
Dziad jeszcze na odchodne gdy byłem już w bezpiecznej odległości mi rzucił przez siatkę że: "mam szczęście że się nie chce denerwowac i żebym więcej się tam nie pokazywał"
Ale zapłaciłeś mu? Jeśli tak to bym końskiemu zwisowi nie popuścił. Robił by dotąd aż by zrobił dobrze.
Zderzaki oddał mi Kot_Sylwester bo mówił że robią dobrze i tanio no i srednio mi po drodze do Otwocka... najpierw pomalowali je na czarno a miały byc na szaro... czekałem 2 tyg aż je poprawią na szaro pewnie się ciecie zdenerwowały że muszą drugi raz od nowa i zrobili na odwal się niestety nie ja oddawałem zderzaki osobiście więc ciężko się było kłócic bo "szef" stwierdził że może kolega pogiął jak wiózł paprochy pod lakierem to "chrom wstaje" a te dołki to wżery w metalu a ja się pytam a skąd wżery na fabrycznie nowym zderzaku A ten debil a co to pod chromem nie może być ? To ja na to: Skoro chrom był równy to dlaczego Pan nie potrafi równo lakieru położyc bo widzę że ( obok leżały jakieś części od ciągnika świeżo pomalowane ) na tym jest równo.. Burak zaczął się burzyc więc powiedziałem mu co myśle o nim i jego drutowym zakładzie... I zażyczył sobie za to 150zł ! Teraz mam nauczkę żeby samemu wszytsko oddac wtedy bym nie popuścił chamowi.