Wysłany: 2007-03-25, 18:09 SuperOes Poznań - wyniki
Śpieszę poinformować o swoim dzisiejszym sukcesie na II Super OESie w Poznaniu.
Wyniki:
http://aw.poznan.pl/impre...5oes/wyniki.xls
2 miejsce w generalce na 51 załóg.
Jestem mega zadowolony!! To mój najlepszy start do tej pory ze wszytstkich!! Tym bardziej że byli dobrzy kierowcy i ciekawe (niektóre drogie) auta. (6 porschaków, 5 imprez i wielu znakomitych poznańskich kierowców). Pierwszy raz wyprzedziłem Jacka Wituckiego, Artura Obuchowskiego i Dywana na raz . Zebrałem dużo słów uznania za jazdę od dobrych kierowców, tyle co nigdy, i jest mi teraz bardzo miło. Dla mnie święto!!!
Jest też kropla goryczy w morzu słodyczy . Przegrałem o 0,3s z Porsche 911 turbo, czego się zupełnie nie spodziewałem Ale i tak pewnie prędko nie powtórzę sukcesu, bo wszystko mi dzisiaj dopisało i wycisnąłem z samochodu dużo soku. Postaram się umieścić relację filmową jak będzie.
Dzisiaj padam na twarz, jestem wykończony
MOD EDIT: zmieniłem temat żeby było wiadomo o co chodzi GRATULUJĘ
Piotrus Ty padasz na twarz ze zmęczenia a ja tu z podziwu dla Ciebie .....Oby tak dalej i usłyszą o Tobie wszyscy w kraju.Powodzenia i oby tak dalej...........PZDR - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Heniu, nie tak ostro To sie szybko nie powtórzy raczej bo wszyscy teraz mocniej zepną pośladki. A deszcz mnie przesuwa o 10 miejsc do tyłu, chyba że w RWD. Plus nie wiem ile auto wytrzyma bo jest zadziwiająco bardzo trwałe. Wracam zdemolowanym, a po tygodniu stania już jest sprawne bez żadnej ingerencji Naprawia się psychicznie w mojej głowie. Zwycięzca: http://www.aw.poznan.pl/i.../foto%20093.jpg
niezła bryczka
Ty padasz na twarz ze zmęczenia a ja tu z podziwu dla Ciebie
Heniek!! Wyjąłeś mi to z ust !
Piotrek naprawde wielkie gratulacje dla Ciebie
Jesteś znakomitym kierowcą ktory cały czas sie rozwija i ciagle polepsza swoje wyniki
Wielkie GRATULACJE raz jeszcze !!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gratulacje, tak sie zastanawialem kto zloil te Porsche i Subaru. 0.3s to mniej niz blad pomiaru przy metodzie stoperowej! Tak na marginesie to Porsche z tego zdjecia nie jest turbo
No staaary, teraz to Cię poniosło!! Mega-gratulacje, potrafię sobie tylko wyobrazić Twoją radość na mecie Musiałeś być zaaaaajebi...cie szczęsliwy.
pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów.
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Dzięki za gratki Porobiło się pochwał w temacie, o swoich porażkach Was raczej nie informuję Ale to rzeczywiście dla mnie święto. Dodam, że cały oes w Poznaniu polega na tym że są cztery eliminacje na cały rok, a na końcu dopiero się podlicza i pod koniec roku są dopiero puchary i zakończenie. Pierwszy start trochę spaprałem i generalnie był porażką organizacyjną, ponieważ prawie żadna z załóg nie miała doliczonych taryf, pomimo że sobie skróciła trasę. Ja również sobie skróciłem, ale pilot zauważył i wycofałem w porę, na co straciłem kilkanaście sekund Życie. Wyniki nie zostały poprawione pomimo wielu nagrań wideo pokazujących jak inni omijają szykany niewidoczne pod słońce
Kolejnym celem jest 28 rajd magnolii w Szczecinie. Pozostaje się modlić żeby nie padało i żeby sprzęt dopisał, bo w zeszłym roku było łącznie 3600 sekund prób, czyli godzina czystego upalania. Na razie wiem że jedzie Felix i ja. Zachęcam też innych od beemek, bo w zeszłym roku była to najlepsza impreza amatorska w kraju. Lukas się jeszcze nie zdecydował. Ale w końcu niewiele osób ma tam blisko. Szczecin ma bardzo dużo dobrych "miejscowych". Załóg może być ze 100. Liczę, że będzie mega wypas. Z zapoznaniem trwa to łącznie 3 dni. Link: http://www.rajd-magnolii.lobez.net/