Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-03, 10:43
speed dla mnie też, ale czasem ludzie mieszkają z dala od ASO BMW, ew. dużych składów z częściami (albo choćby szrotów) - a tu jest możliwośc zamówienia sobie z wysyłką, org częsci BMW i to nowej...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
powiem wam tyle , bo wczoraj miałem długą i nerwową rozmowe z panem z ASO , zamówiłem sobie kilka rzeczy i ten program to jest pic na wode , większości rzeczy już tam nie ma mimo że są na liście, zamówiłem sobie w tamtym tygodniu pewne gadżety i koleś mi mówi że wczoraj rano włąsnie to sprzedali mimo że ja zamawiałem to tydzień wcześniej . Powiedzieli że mają to jeszcze ale po normalnej cenie, wjęc musiałem im polecieć wiązanką #!@##%$%$%
A ja sie przedchwilą dogadałem z Panem z BMW , zamówiłem sobie oryginalne naklejeszczki na moje dokładni i zderzaki M-technic, wyszło 4zł za sztuke i sie już doczekac nie moge
Wspaniale, filtr powietrza 43zł. Niektóre ceny z wyprzedaży są podane wyższe niż normalne katalogowe. No nie no wielka wyprz. W Warszawie mają śrubę do koła 1szt., a w Krakowie jeden kołpak. Super! Końcówka drążka kier 244zł!!! Ale pompa paliwa jest za to za pół ceny, za 528zł. Jeżeli ktoś nigdy nie kupił Original BMW Teile, to może pierwszy raz w życiu będzie okazja! Szukajcie i dzięki za info! Są tanie kierownice e36
widziałem tam jakieś "pokrowce na siedzenia" - ciekawe co to jest...
szkoda, że nie ma zdjęc...
Po nr czesci wychodzi, ze to jest jeden z elementow tapicerki, bo np. siedzenia przod skladaja sie z dwoch czesci:
1.tapicerka siedziska
2.tapicerka oparcia
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
cos nie dziala ta stronka bo zainteresowaly mnie te kierownice do e36 ma ktos jakies info??
Sa dostepne dwie kierownice:
1. nr. 32349404177 cena zwykla 1 152,90; cena promocyjna 395,00 (KLASSISCHROT)
2. nr. 32349404187 cena zwykla 1 152,90; cena promocyjna 389,00 (TUERKIS)
Dostepne u BMW Smorawiński i Spółka Poznań
http://www.realoem.com/bm...32&fg=95&hl=161
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL