Przedstawiam kolejny mój nabytek-powrót do korzeni!
E30 rok 90,prawie 200 tys nalatane,w sumie niedawno z germani sprowadzona,poprzednio jeździł ktos z Otwocka,nie wiem czy to dobrze czy nie
Z wyposazenia posiada:
Wspomaganie kierownicy
Elektyczne szyby
Elektryczne lusterka
Elektryczny szyberdach
Alarm
Centralny zamek
Sportsitze(do renowacji)
Sztywniejszy zawias(nie wiem jaki to)
Black Hella(black Bosh)
Org. przednia dokładka(do malowania)
o reszcie zapomnialem
O silniku nie bede nic pisał(póki co) bo nie ma o czym
Ogóonie autko jest zadbane i spełnia moje oczekiwania.
Docelowo bedzie siedział wiekszy silnik,jaki to jeszcze nie wiem, ale najbardziej przekonuje mnie M50,no i felunek, Borbet A polerka rant +czarny mat srodek +bezbarwny,ew. borbet T lub Azev, sie zobaczy,kilka fotek z dzis,miłego oglądania
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
Ostatnio zmieniony przez center 2008-03-17, 22:10, w całości zmieniany 2 razy
myślałem, nad założeniem samego takiego prędkościomierza - bo reszta mi się nie widzi, szczególnie to chwilowe zużycie paliwa...
czekam co tam wyjdzie z planów...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Beemka byla kozacka jak miala jeszcze fele Azev A 9x16 ,szkoda ze ich nie zabrales.
Poprzedni wlasciciel ( z Otwocka ) czesto jezdzil na zloty do torunia i ladnie sie nia lansowal tzn zawsze byla czysta i wypolerowana.
Jak dla mnie,to brewki powinna mieć z abs czyli czarne,oryginały.Myślę,że ładniej by wyglądała,ale i tak nie ma się do czego czepić,bardzo ładna Pozdro
na tym zdjęciu widać że drzwi mają inny ocień, była bita ?
Obrazek
Złudzenie optyczne
[ Dodano: 2007-04-05, 00:18 ] Obrazek
Fotka ze zlotu w Toruniu z przed mojej kadencji
była bita i kopana, oraz szarpana za włosy sam widziałem
W Otwocku jest taki zwyczaj - dzień, kilka dni przed sprzedażą auta wyciska się z niego ostatnie soki, aż do gotowania, dzieje się to przeważnie w okolicach 2 nad ranem. Tak żegnamy się z naszymi ukochanymi beemkami
na tym zdjęciu widać że drzwi mają inny ocień, była bita ?
Obrazek
Złudzenie optyczne
[ Dodano: 2007-04-05, 00:18 ] Obrazek
Fotka ze zlotu w Toruniu z przed mojej kadencji
była bita i kopana, oraz szarpana za włosy sam widziałem
W Otwocku jest taki zwyczaj - dzień, kilka dni przed sprzedażą auta wyciska się z niego ostatnie soki, aż do gotowania, dzieje się to przeważnie w okolicach 2 nad ranem. Tak żegnamy się z naszymi ukochanymi beemkami
nie no jest taka jak powinna byc:):)
tylko jeszcze jakas felga i bedzie zajebiscie:):)
pozdrawiam piotrek:)
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
nie mów tego na głos bo jak kupisz nastepny samochud to nikt go nie kupi
Tak jak MENEL pisze Zlot TORONTO ekipa OTWOCK-FILON, KOZIOŁ i te sprawy Wiem, że siedzi tam 1,6 l tylko gdzie zniknęły przepiękne AZEV A 9x16 z płaskim deklem Fura jak najbardziej
P.S. Pamiętam blachy na pamieć WOT R444.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Tak jak MENEL pisze Zlot TORONTO ekipa OTWOCK-FILON, KOZIOŁ i te sprawy Wiem, że siedzi tam 1,6 l tylko gdzie zniknęły przepiękne AZEV A 9x16 z płaskim deklem Fura jak najbardziej
P.S. Pamiętam blachy na pamieć WOT R444.
Jacek, zgadza sie, to te numery
Natomiast juz jakis czas temu zmienil sie własciciel i pomysl na fure,na Azevach bylo ładnie,klasycznie ale...nudno,wydaje mi sie,ze drug propozycja nada bardziej agresywny wygląd
A tutaj prosze dowód,ze 1.6 tez daje rade obrócic 16x9 Złociutka pali