Sonny, to jest taki rarytas że jeszcze na oczy tego nie widziałem, jak Ci sie uda kupic to powinienes wysłac totka bo to jest chyba wieksze prawdopodobieństwo że tarfisz
Sonny, to jest taki rarytas że jeszcze na oczy tego nie widziałem, jak Ci sie uda kupic to powinienes wysłac totka bo to jest chyba wieksze prawdopodobieństwo że tarfisz [url=http://images21.foto...f3m.jpg]Obrazek[/URL]
Fajne to jest.... ciekawe czy do coupe też było....
Bocznych nie widzialem, ale na tylnia szybe sa - sam mam taka , a wiem ze tez byly elektryczne rolety na tylna szybe do e30 nawet jeden kolega z forum ma taka
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
no wlasnie moj kumpel mial to w jednej e30 na handel, ale niestety nie zdazylem podmienic. Mam teraz bocze roletki od e38 i cos z nimi kombinuje do e30.
Przypuszczam że jest juz nie dostępne, jak chciałem kupic belki dachowe to nie dało rady bo juz nie wystepują w efercie, tak samo jest z aero pakietem czyli z M-Technikem z ciekawości spytałem o cene, i lipa, aero pakiet został wycofany z oferty w 2003 czy 2004 roku. .
Ale jak mówi mądre pszysłowie pszczół "koniec języka za przewodnika" zawsze warto zaryzykowac i zapytać w ASO to nic nie kosztuje