Moja przygoda z BMW zaczela sie ok pol roku temu , kiedy to zakupilem wymarzona E30. Moj lansowoz pochodzi z 1990r , kolor kaschmirbeige metalic, posiada centralny zamek, szuberdach , BMW alarm system , oraz .... telefon. A oto moje zlotko
Ostatnio zmieniony przez center 2009-02-24, 11:28, w caoci zmieniany 2 razy
Jako nieliczni na forum posiadamy E30 w takim kolorze,mi sie zaje***dwabiscie podoba, zrób czarne przednie lampy,nere glebe,fele i bedzie super, no i ten telefon...farciaz
Kolor jest specyficzny, podoba mi sie (pozdro cent) i ma cos w sobie. Moze dlatego, ze jest nadwyraz wyjatkowy i budzi szacunek (E46 M3 w złocie). Ten telefonik to rarytas wiec tez duzy plus.
Wielkosc tkwi w szczegolach moi drodzy, wiec warto wkladac serce nawet w najmniejszy element.
Na wiosne moze felgi 15` BBS RS wygladalby naprawde slicznie na zlotym aucie i wtedy moznaby malowac srodek na zloto lub srubki! M Technik? Hmm, a moze cos bardziej innowacyjnego czyli dokladka ALPINA? Nie moze przeciez kazdy miec tego samego.
Nastepnym elementem bylaby przyslowiowa "gleba" -80/-60 albo -60/-40.
Tylne lampy zmienilbym na normalne, no chyba, ze Czarna Hella z czarna nerka zagoscila to najlepiej na tyl z IN-PRO.
Pokaz jeszcze zdjecia ze srodka to pokombiujemy dalej
Ale i tak jest slicznie, zreszta jak kazda zadbana, oryginalna E30. Tak trzymaj!
Kolor jest specyficzny, podoba mi sie (pozdro cent) i ma cos w sobie. Moze dlatego, ze jest nadwyraz wyjatkowy i budzi szacunek (E46 M3 w złocie).
Prawdziwe złotka to były bronzitbeige - metalic wiem bo sam taką miałem
Co do autka wygląda naprawdę dobrze, jedynie tylne lampy mi nie leżą... Jeśli chodzi o telefon to mega wypas
pozdro!
...Witaam...ładny eegzemplarz...kilka szczegolow moim zdaniem i bedzie lans...po pierwsze felunek,ja mam wswoojej e36 borbet A 17'' ale w e30 ciezko mi powiedziec co ladnie wyjdzie,ale mysle ze apewno cos z rantem,noi tenzderzak przedni od dolu jakims czarnidlem chociarz przelec;) pozdrawiam -lady wozek!!
KOZAK ten telefon z epoki he he. Lampy tył albo ori albo na czerwono całe.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Dokladke pod zderzak kupilem przed sewietami i nie zdarzylem nic z nia zrobic, a poprzednia ktos sie nie bal i zaj...ł , lampy byly czerwone, lecz zmienilem na orginal bo mi sie znudzily, a teraz sa czarne bo zwykle sie znudzily
KTO CI TO POWIEDZIAŁ
Moim zdaniem jeżeli już kebab to tylko b25 b28 ze wskazaniem na trumianka.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2009-02-01, 12:14, w caoci zmieniany 2 razy
Złota bmka, została sprzedana, ale tylko dlatego ze potrzebowalem wieksze auto, rozmyslalem tez e30 kombi, ale 2 mowi sie ze 2 razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki
mafia Poszukaj zanim napiszesz !!! 80's motorsport
Doczy: 25 Cze 2008 Skd: Pszczyna/Krk
Wysany: 2009-02-10, 12:59
adam 12 napisa/a:
ale 2 mowi sie ze 2 razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki