Hmm, to jest wasze zdanie , ja niechciałem miec seryjnej 7 i zrobilem ją właśnie tak jak mi się marzyło, a poza tym nie trzeba kopiowac stylizacji innych właścicieli BMW i ja właśnie tego nie zrobiłem.A tak wogóle moje autko jest prezentacyjnym autem mojej firmy w której zajmuje się polerowaniem aluminium i chocby dlatego wszystko co mogłem wypolerowałem.Pozdrawiam
uuuu...te chromy to do domu, szczególnie błotniki, a klamki i nerka i lusterka i tylne swiatła.... także, fuj, fuj, fuj.
Felgi ok, ale....bez tych kolcy!!!!!
U mnie duży plus za szyby, za to że konkretne przyciemnienie wszyskich 5 szyb a nie jek to robi 90% przyciemniaczy sam tył, pozatym tak jak napisał Łukasz wyżej, kolce,maskotki i chromy wywal bo zalatuje troche na amerykański krążownik z którym bmw nie powinno być nigdy porównywane i którym nigdy być nie powinno
jedyne do czego bym sie przyczepil to srodek nerki i chromowane nadkloa ktore kojarza mi sie z tenim sposobem maskowania rdzy ogolnie furka spoko ale mysle zew przy tej ilosci swiecidelek w czarnym kolorze byloby ciekawiej
Gusta oczywiście sa rozne, ale mi się bardzo podoba.
Z e32 ciezko zrobic co kolwiek ale uwazam ze nie jest przsadzona, wyglada naprawde ladnie.
bmwhite735 Poszukaj zanim napiszesz !!! WWW.BLASK-FELG.PL
Doczy: 23 Sie 2006 Skd: Tomaszó MAzowiecki
Wysany: 2007-04-08, 01:26
Na pozor nic ale zmiany są dość duze poszerzone błotniki z przodu i z tyłu, felgi 18 calowe z prxzodu 18x8x5 oponki 225/40/18 natomiast z tyłu 18x10 cali oponki 245/40/18,lusterka zewnętrzne od modelu e34 po liftingu, szeroka maska z grilem od wersji V8 , V12 , we wnętrzu fotele RECARO a wszystko obszyte bezową skora, niebawem zamontuję halogeny przeciwmgielne i pokaze co pod maską a zmian będzie równiez wiele.
Dla mnie się bardzo podoba. Ładna e32, i do tego biała. Kolejny raz się potwierdza że Biała Może Więcej i to nie tylko w przypadku e-30.
Dobry motyw na klapie z tym 7XX .
Właśnie tak wyobrażam sobie godną następczynie mojej e-30.
p.a. Troche szkoda że brak halogenów, i jakoś nie za bardzo ta blenda na szybe tylną.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
No ładnie ładnie, zmiany na +
jeszcze bym tylko pomalowal srodek grilla na czarno i tylnie lampy cale czerwone zapodal bez tych bialych paskow itp
Wtedy to by juz sie z niej zrobila naprawde ciekawa fura
tak dalej trzymaj, idziesz w dobra strone
Pozdrawiam
Bajoo
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
bmwhite735 Poszukaj zanim napiszesz !!! WWW.BLASK-FELG.PL
Doczy: 23 Sie 2006 Skd: Tomaszó MAzowiecki
Wysany: 2007-04-08, 15:09
Widzisz gril oryginalnmie był w środku czarny ale jak dla mnie ladnieszy jest taki chromowany,to oczywiscie kwestia gustu,na tylnych lampach tez są chromowane paski ale narazie tak zostaje bo niebawem będą całkiem nowe lampy takze narazie puki co musibyc jak jest Pozdrawiam
Ten cały chromowany shit bym zrywał z uśmiechem na twarzy .. wygląda jak amerykańska limuzyna jeśli taki miał być efekt to dlaczego BMW ?, w środku poezja
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
...te ostatnie zdjecia bardzo wporzo...moim zdaniem pieky srodek,niewiele zostalo takich egzemplarzy...co do maskotki na lusterku bleee,takie rzeczy tylko w fordach ...powodzenia z dalszym upgrade'm
co 7 to 7
felga bomba..
nawet ten kolor jestem w stanie zniesc, chociaz szcezrze mowiac jak otwieralem i nie widzialem jeszcze zdjec to mialem mieszane uczucia..7 biala, dziwnie to brzmi..
chyba ze w dubaju
to srebrne wypelnienie nerki...hmm..mysle ze ktos Ci powinien VT zrobic z czarnym, sadze ze byloby lepiej...
teraz jak patrze na poprzednie foty to tamte fele duzo lepiej wygladaly niz te..
to moje zdanie..
niemniej ogolnie super, bo to 7