BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E30] Wojtasgls ->> 320i
Autor Wiadomość
Wojtasgls 

Wysłany: 2007-04-09, 17:44   [E30] Wojtasgls ->> 320i

Na pocztaku stycznia kupilem te autko od kolegi z Niemiec. Jest to moj pierwszy samochod. Auto bardzo mi sie podoba i wogule smiga jak marzenie. Na poczatku mialem jednak wydatki: wymiana pompki sprzegla, malowanie dachu i bagaznika. Czeka mnie jeszcze wymiana amorow przednich. Samochod z 1989 r. przejechane tylko 130000 ( na 100% nie krecony). Prosze o propozycje zmian jakie mozna w tym aucie zrobic. Prosze pisac jak do laika bo sie jeszcze bardzo slabo znam:)

http://www.fotosik.pl/pok...0ef4ac216f.html
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-04-09, 18:25, w całości zmieniany 4 razy  

marekfl 
Scyzoryk

Wysłany: 2007-04-09, 18:06   

Siemka
widze tylko jedna fotke =D auto wyglada dobrze ale cieżko coś wiecej powiedziec =D

jeśli masz żeczywiści m20b20 z przebiegiem 130 tys. km to naprawde trafiłeś rodzynka =D myśle że to auto bedzie ci dobrze służyć xD

A jak ogólny stan nadwozia? Jest gdzieś pordzewiała? Bo z tej fotki ciezko cokolwiek wywnioskowac? Więcej fotek w lapszej jakości! Pokaż silnik i wnętrze =D

Vindevil 
Syn motopompy!

Wysłany: 2007-04-09, 19:49   

A ja bym tylko felgi zmienił i przy okazji wymiany amortyzatorów troszkę obniżył.

Yakuzatti 

Wysłany: 2007-04-09, 21:07   

Dla tych, ktorym nie chce sie klikac ^^

Mysle tak samo jak devil i marek. Pokaz wiecej!

Mlody 
%-)

Wysłany: 2007-04-09, 22:17   

Oj Yaku ty to jestes dobry chlopak heh :P

A tak pozatym to taka wlasnie bumke chcial bym na poczatek , no mogla by byc b25 :P , oczywiscie z modernizacjami poszedl bym w strone urbiego :twisted: :twisted:

BIZON 
Tatanka power

Wysłany: 2007-04-10, 00:40   

więcej fotek i wszyscy będa mogli coś powiedzieć. :wink:
ale jeżeli ma naprawdę 130000 to tak jak marekfl napisał, "masz rodzynka"...
proponuje nie żałować na płyny eksploatacyjne i wymieniać co pół roku przynajmniej "w silniku' (ja tak robię :wink: ), czyli jesień, wiosna. :prosze: , a będzie dłuuuuuugo służył :wink:

Wojtasgls 

Wysłany: 2007-04-10, 19:33   

fotek wiecej nie posiadam ale postaram sie i wrzuce mysle ze w ciagu tygodnia. Stan nadwozia oceniam na 8/10. Bardzo lekka korozja nad jednym z nadkoli i poza tym gdzieniegdzie tez porysowany. Alusy te dostałem wraz z autem do tego tez opony zimowe. Oprocz amorow zapomnialem dodac musze wymienic "szmate" na siedzeniu kierowcy. Odrazu jak kupilem wymienilem wszystkie plyny. Samochodem jezdze bardzo malo praktycznie do pracy i spowrotem no moze w weekendy dluzej. Za auto dalem 3900zl

Odpowiedz do tematu