BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dyskusja o motocyklistach
Autor Wiadomo
BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-04-16, 09:29   Dyskusja o motocyklistach

Jak wam sie wydaje po co oni to robia podjezdzac do przystanku autobusowego i sru na jednym kole??Niedowartosciowanie??Popis??Syndrom małego ptaszka??

BIZON 
Tatanka power

Pomg: 1 raz
Doczy: 13 Wrz 2006
Skd: Żary
Wysany: 2007-04-16, 09:39   

hmmm... :>
może raczej GŁUPOTA... przez duże "G".
jak się w końcu taki jeden z drugim wy.....ą i "poleci" dups...em po asfalcie, to mu się odechce... :|
ja jednak znam osobiście motocyklistów z "bractwa", którzy stanowczo potępiają takie bezmyślne popisy i jak któremuś z ich "klubu" odbija w taki sposób, od razu delikwenta wywalają...
tak że są motocykliści i są wariaci... :wink:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2007-04-16, 09:45   

oderzyć w stół.....

znowu pewnie poczytamy wywody swiętych na drodze....

każdy jezdzi tak jak mu się podoba , w miescie widziałem kilkadziesiąt takich akcji i nigdy nic złego się nie stało... pewnie kazdy z Was nie raz wszedł bokiem w zakręt ale oczywiscie najlepiej pisze się na innych ze są bee .

Kiras a ja słyszałem ze beemka to syndrom małego ptaszka :wink:

BADYL 

Wysany: 2007-04-16, 09:47   

Piotrek napisa/a:
oderzyć w stół.....

znowu pewnie poczytamy wywody swiętych na drodze....

każdy jezdzi tak jak mu się podoba , w miescie widziałem kilkadziesiąt takich akcji i nigdy nic złego się nie stało... pewnie kazdy z Was nie raz wszedł bokiem w zakręt ale oczywiscie najlepiej pisze się na innych ze są bee .

Kiras a ja słyszałem ze beemka to syndrom małego ptaszka :wink:

Tak??A ja nie słyszalem.Ja tu po nikim nie jade poprostu chce wprowadzic jakas dyskuscje a ostatnio zaobserowwałem kilka takich akcji.

Szef_22

Doczy: 22 Lis 2004
Skd: Zielona Góra
Wysany: 2007-04-16, 09:51   

W takim razie jak mozna nazwac krecenie bąków i palenie gumy w miejscu,moim zdaniem to jest najwieksza glupota.Kazdy potrafi to zrobic kto przejechal bmw min 100km,zaden wyczyn.Jazda motorem na jednym kole to co innego,to juz potrzeba naprawde duzego skilla,i nie nazwalbym tego niedowartosciowaniem.
Ostatnio zmieniony przez Szef_22 2007-04-16, 09:53, w caoci zmieniany 1 raz  

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2007-04-16, 09:52   

luzz :) ciekawe jest to ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...

Tak samo o nas myslą inni użytkownicy dróg...

Ciekawostką jest to iż 70% wypadków smiertelnych motocyklistów spowodowanych jest winą kierowców samochodów.

pawelbach 

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Otwock
Wysany: 2007-04-16, 09:57   

ja tez zauwarzyłem ostatnio trzy scigacze jak ruszały spod swiateł naijpierw dym z opon a potem na jednym kole i to dość daleko na dość ruchiwej drodze było to dosc lekkomyślne ale efektowne

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-16, 10:04   

Piotrek napisa/a:
Ciekawostką jest to iż 70% wypadków smiertelnych motocyklistów spowodowanych jest winą kierowców samochodów.

podobno tak jest. moj koles tak niestety zginal. motocykl to niebezpieczna zabawka niezaleznie czy motocyklista popelni blad na drodze czy ktos inny. zawsze pod wozem. trzeba rozgraniczyc motocyklistow tez na tych co zajwaniaja szlifierami i tych co sobie pykaja choperkami. jesli chodzi o tych na szlifierach to szczerze mowiac moga sie powybijac. jak chca sobie pojezdzic na jednym kole to gdzies w bezpiecznym miejscu. przewaznie to sie dzieje na ruchliwych ulicach.

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2007-04-16, 10:10   

Przyczyną jazdy na kole jak i chodzenia bokami jest adrenalina- myślę ze temat mozna zaknąć no chyba ze ktoś wymysli coś innego :)

Ja tam mam szacunek dla motocyklistów i w niczym mi nie przeszkadzają a ze wzbudzają zazdrość stojących w korkach włascicieli czterech kółek to własnie dlatego zawsze się coś na nich znajdzie. Pytanie tylko czy My jestesmy tacy grzeczni :wink:

BADYL 

Wysany: 2007-04-16, 10:23   

Piotrek napisa/a:
Przyczyną jazdy na kole jak i chodzenia bokami jest adrenalina- myślę ze temat mozna zaknąć no chyba ze ktoś wymysli coś innego :)

Ja tam mam szacunek dla motocyklistów i w niczym mi nie przeszkadzają a ze wzbudzają zazdrość stojących w korkach włascicieli czterech kółek to własnie dlatego zawsze się coś na nich znajdzie. Pytanie tylko czy My jestesmy tacy grzeczni :wink:

Hehehehe własnie ;) jakos mi sie nie zdarzyło i nie widziałem aby ktos stanał a przystanku autobusowym swoje bejca i spalił kapcia i odjechał ;) - wiem wiem temat rzeka.

Mnie to tam mało obchodzi jak ktos sobie szaleje na lotnisku lub z dla od ludzi.

To kolejne pytanie jak mocno amortzowane sa dziury przez motory??

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-16, 10:58   

3 razy zdrowo wysypałem sie na motocyklu (w ruchliwym miejscu) - nikt nawet nie podszedł zapytać czy żyje, czy jestem cały itd... dodam, że wcale mnie to nie nauczyło jakiejś tam pokory :twisted:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-04-16, 11:39   

Widać że niektórzy sie już starzeją :lol: :lol: :lol: każdy był młody i robił mniej lub bardziej szalone rzeczy, chłopaki mają zabawki więc sie bawią, jak gośc zapina przez miasto 200 to fakt jest debilem i ma pustke w głowie ale jak sobie przejedzie kilkadziesiąt metrów na 1 kółku lub narysuje oponą kółko na drodze to nie jest nic złego :)

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-04-16, 12:03   

ja paliłem gumę na przystanku, ale nie było ludzi, poza tym zdarzało mi się przy owym przystanku zredukować biegi i odciąć w pięknym ryku, zdarzyło mi się dać ostro po piachu przy boku drogi i kurz unosił się dłuuugo, kręciłem też bąki na pętli pod przystankiem autobusowym :twisted: fakt , było to dawno, za czasów raczej silnika 1.8, ale było.

Cóż, chyba się nie różnię od tych idiotów motocyklistów. :help: :beer:

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2007-04-16, 12:04   

Siemka
Mnie nikgdy nie kreciły ścigacze (zawsze wolałem Krossy i rower MTB) jak widze jak jada kolesie na scigach :/ to zawsze mam tylko jedno skojarzenie - Samobójcy!! :|

Kujon 

Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-04-16, 12:27   

a mnie najbardziej w@@!$#@a jak sie wciskają na światłach środkiem między autami , albo jak wyprzedzają na podwojnej na 1 pasmowych ulicach bo im sie wydaje że oni nas omijają a nie wyprzedzają, zawsze zajeżdzam droge takim burakom, jak im sie tak bardzo spieszy to ja im zawsze ułątwiam tą drogę do bozi, bez skrupułów....

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

lesiek 
Wojciech

Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-04-16, 12:29   

Ja czasami poluje na takiego co ma lepsze pluca, co by mi je pozyczyl :lol: żart
Mi tam motocykle nie przeszkadzaja AŻ tak bardzo, a to ze jezdza na tylnym kole to ich sprawa, jak chca to niech sie zabijaja

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2007-04-16, 14:27   

Kujon napisa/a:
im sie wydaje że oni nas omijają a nie wyprzedzają, zawsze zajeżdzam droge takim burakom

Ojjj Kujon , od tego rzygania Ci się w głowie poprzestawiało :lol:

Masz cabrio więc uważaj żebyś kiedyś nie zarobił czymś w łeb od takiego motocyklisty :wink:

fil 

Pomg: 2 razy
Doczy: 05 Kwi 2006
Skd: ruda slaska
Wysany: 2007-04-16, 14:36   

lesiek napisa/a:
Ja czasami poluje na takiego co ma lepsze pluca, co by mi je pozyczyl żart

mysle ze watroba miala by wieksze wziecie..przynajmniej na beemka-klub :mg:

Kujon 

Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-04-16, 14:40   

Piotrek napisa/a:
Kujon napisa/a:
im sie wydaje że oni nas omijają a nie wyprzedzają, zawsze zajeżdzam droge takim burakom

Ojjj Kujon , od tego rzygania Ci się w głowie poprzestawiało :lol:

Masz cabrio więc uważaj żebyś kiedyś nie zarobił czymś w łeb od takiego motocyklisty :wink:

Piotrek a jak idziesz ulicą i przeleci koło ciebie koleś na rowerze w odległości 3cm to nie w#@%$#%$#a cie to :?: Wiesz jak leci motor na 2 pasmówce to ja nie fifokuje i zjeżdzam na prawo, ale ale jak na 1 pasmówce w miescie wpycha sie w korku to nie mam litości :evil:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-04-16, 14:57   

na rowerzystę jest niezły sposób - jak tak pędzi obok Ciebie to wystarczy go lekko w bok popchnąć, a wywinie takiego kozła, że ho ho :lol: :mg:

a motocyklistę wystarczy lekko w zderzak puknąć i też robi fajne salta :brawo:

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-04-16, 15:07   

Wiezialam ze ten temat ozyje na wiosne... nie ktorzy kreca baczki inni jezdza na jednym kole, wazne ze by to robic tak aby nie przeszkadzac innym uzytkownikom drogi..
Pozatym kazdy z was jest uczestnikiem ruchu, bez zwgledu na to czy w samochodzie czy motorem, wiec zycze wam na wiosne wiecej szacunku dla siebie i uprzejmosci.

pozdro
Pscolka

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2007-04-16, 15:33   

Adrenalina i tylko adrenalina, ja jak wsiade na motor to tez sie nie moge powstrzymac, i tak to wciaga ze trzeba dac po garkach na prostej czy gdzies, na miescie nie pale kapci ani nie staje deba bo wstyd by byl jak bym sie wyrznol :) ale motor to inna bajka niz auto... ale teraz juz nie mam motoru bo niestety mialem problemy z $$ i zbieram na BMW, na motorku juz sie wyszalalem od malego :)

Kazdy kierowca ktory nie jezdzil motorem na co dzien mowi na Motocykliste idiota i samobujca !! A ciekawe jak sam by jezdzil takim motorem??
Ciekawe kto jezdzil by np. suzuki gsxr 1100 40km/h po miescie, a za miastem no ta 100ke?? smieszne... :lol:

:] :] :P :P

marvin-86 
Częstochowa

Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-16, 15:52   

RoboCop napisa/a:
3 razy zdrowo wysypałem sie na motocyklu (w ruchliwym miejscu) - nikt nawet nie podszedł zapytać czy żyje, czy jestem cały itd... dodam, że wcale mnie to nie nauczyło jakiejś tam pokory :twisted:

ja tez znam ludzi ktorzy sie porozbijali na motocyklachi co i nic :) prosty przyklad newrowy46 :) tadaa ma noge na srbach mam nadzieje ze mu juz je zdejma niedlugo ale chlopak daje czadu i jedzi e30 na automacie ;) yoo

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2007-04-16, 15:53   

Sobek napisa/a:
Kazdy kierowca ktory nie jezdzil motorem na co dzien mowi na Motocykliste idiota i samobujca A ciekawe jak sam by jezdzil takim motorem??

Masz też troche racji ;-) bo nie powiem że jak bym nie wsiadł na takiego sciga to bym nie przygrzał. Ale stwierdzenie SAMOBOJCA jest jak najbradziej na miejscu. Moich dróch braci zgineło na motorach - Krosach. Ja na nie nigdy nie wsiade!

Na motorze w razie wypadku nie ma cie co ochronic w samochodzie masz szanse przezyc ;-) !! A decydujac sie nas szbyka jazde takim scigiem bo nie kupuje sie go zeby jezdzic predkoscia patrolowa, decydujesz sie jak by nie bylo na to ze mozesz nie wrucic z tekiej przejazdrzki.

Dla mnie kierowca na motorze = SAMOBOJCA :/ co nie zmienia faku ze nie ciagnie mnie. jednak wolał bym szyszbsze auto niz motor ;-)

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-04-16, 15:56   

Łukasz napisa/a:
na rowerzystę jest niezły sposób - jak tak pędzi obok Ciebie to wystarczy go lekko w bok popchnąć, a wywinie takiego kozła, że ho ho

a motocyklistę wystarczy lekko w zderzak puknąć i też robi fajne salta

Ja nie wiem to też chyba syndrom niedowartościowania, jak widzę nawet w korku motocykl to nawet zjeżdżam kawałek skoro gość ma możliwość przepchnięcia się szybciej to po co mu utrudniać przynajmiej na obiad zdąży. Rowerzyści też mają prawo się przemieszczać więc wystarczy delikatnie zatrąbić i się pilnują i nie jadą środkiem. :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: