Wysany: 2005-11-18, 21:19 Po co czapka na głowie w czasie kierowania samochodem ?
Tak się zastanawiam, w jakim celu niektórzy kierowcy mają czapkę lub kapelusz na głowie w czasie jazdy samochodem ? Chyba nie po to, aby ostrzegać, że mają nierówno pod sufitem i trzeba na nich uważać
wlasciciel bmw bez czapki z daszkiem to nie wlasciciel..
taka czapeczka musi by i juz
to czemu ostatnio byłeś nie w czapce z daszkiem?
a najprostsza odpowiedź na pytanie postawione w temacie: bo im zimno w głowę! niektórym ogrzewanie w autku nie działa, ale to niech się kto inny wypowie
nic śmiesznego mi do głowy nie wpadło teraz, ale mam pewne wytłymaczenie tej sytuacji...
Jesli kierowca jest niski, to gdy świeci słońce to nawet osłonka przeciwsłoneczna mu nie pomoże, w tej sytuacji pomaga daszek z czapki, dzięki któremu kierowca nie jest oślepiany przez słońce...
W zimę gdy słońce jest nisko sam czasem jeżdzę w czapce z daszkiem lub cynglach przeciwsłonecznych bo poprostu osłonka przeciwsłoneczna nie spełnia swego zadania, no a chyba dresem nie jestem co nie
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
buehehheheehhe jaki temat bo ja wiem chyba najbardziej będe przychylny Lukasowi, ktoś kto lubi chodzić w czapce lubi też w niej jeździć bo jest trendy 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
a tak postanowiłem sobie odgrzać jakiś stary temat ... i stwierdziłem, że ten jest całkiem dobry
a żeby nie było tak całkiem bez treści "merytorycznej", to ja zakładam jak jadę szybciej - może lampa błyskowa fotoradaru wraz z daszkiem sprawią, że na twarzy pojawi się cień i wtedy to nie będę ja ... i będę się mógł pokłócić z policją
biala czapka z daszkiem, kierowca ktorego ledwie widac poniewaz jego glowa ( na ktorej jest biala czapka z daszkiem )jest na wyskosci kierownicy to jest szczyt lansu i megakozactwa
biala czapka z daszkiem, kierowca ktorego ledwie widac poniewaz jego glowa ( na ktorej jest biala czapka z daszkiem )jest na wyskosci kierownicy to jest szczyt lansu i megakozactwa