BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: center
2007-04-19, 16:10
E30 Is Rzeszów - kto zobaczy????
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-04-17, 11:15   E30 Is Rzeszów - kto zobaczy????

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2580187

auto podobno trochę stało, bo żona nie chce nim jeździć, ma jakąś plamkę na progu, jakąś wgniotkę na błotniku, i coś tam z wałem , ze stuka....

Kto ma bliziusieńko, żeby ją zbadać endoskopem i nie tylko? :D

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-04-17, 12:14   

A opłaca się ?? :| 5300 na dzień dobry trzeba dokładać, drzwi kierowcy malowane, felgi marne... No niewiem za 4 to moooże tak.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-17, 12:34   

MAJSU_WuWuA napisa/a:
A opłaca się ?? :| 5300 na dzień dobry trzeba dokładać, drzwi kierowcy malowane, felgi marne... No niewiem za 4 to moooże tak.

do negocjacji...auto stoi, więc gdyby było warto liczyłbym na duży upust....Liczy się przy kupnie dla mnie, czy nie gnije, nic go nie zżera..., że drzwi malowane to pikuś, drzwi to koszt z malowaniem 250pln (znajomy...)

generalnie stan nadwozia, elementów kontstr i podłogi najważniejszy, ale już dość rzadki w E30 is kusi stanowczo bardziej niż M40.....

Wczoraj oglądałem z Dominikiem w Warszawie 316 M40 i miałem ochotę dać małolatowi w mordę, bo wystawił auto za 4999 a przedstawiało taki obraz nędzy i rozpaczy, ze nawet nie chciałem słuchać silnika......

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Wysany: 2007-04-17, 14:20   

Łukasz napisa/a:

Wczoraj oglądałem z Dominikiem w Warszawie 316 M40 i miałem ochotę dać małolatowi w mordę, bo wystawił auto za 4999 a przedstawiało taki obraz nędzy i rozpaczy, ze nawet nie chciałem słuchać silnika......

Skąd ja to znam... Trzeba było walić w łeb bez zastanowienia ! Trzeba czekać aż ktoś z Rzeszowa się odezwie !

jackx 

Pomg: 16 razy
Doczy: 07 Sty 2007
Wysany: 2007-04-17, 15:03   

Łukasz poproś goscia o VIN i sprawdż sobie w serwisie jak i z czym wyjechał z fabryki( takie dane dadzą bez wiekszego problemu ), sa to jakies wyjsciowe info. i czy warto sie dalej interesować i nawet samemu sie ruszyć do oględzin :) , bo na tych fotach to nawet dość schludnie sie prezentuje :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-17, 15:13   

jackx napisa/a:
Łukasz poproś goscia o VIN i sprawdż sobie w serwisie jak i z czym wyjechał z fabryki( takie dane dadzą bez wiekszego problemu ), sa to jakies wyjsciowe info. i czy warto sie dalej interesować i nawet samemu sie ruszyć do oględzin :) , bo na tych fotach to nawet dość schludnie sie prezentuje :)

Chcę wybrać naprawdę dobre, solidne auto. Nie mam ochoty, czasu, kasy, możliwości odbywać wojaży po Polsce...... :(

Rozumiesz, dlatego próbuję uzyskać ewentualną pomoc od kolegów z forum....

wiesz jak to jest ze zdjęciami. Zresztą jedną już tak obejrzałem pod Ostrołęką.,.....Efekt - żenada.

VIN ma dosłać jutro....

jackx 

Pomg: 16 razy
Doczy: 07 Sty 2007
Wysany: 2007-04-17, 17:20   

Łukasz, dokładnie wiem jak to jest z fotami sam kiedys zjeżdziłem a ze 3000 km po kraju i lipa, na fotce kanada a jak sie pojedzie i zobaczy na własne oczy to nie wiadomo czy od razu lac gościa czy w kufer i do lasu i tam go powoli łachotać jakimś żelastwem :lol:

kiloff 

Pomg: 5 razy
Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2007-04-17, 17:36   

bo kazdy chcialby kupic tanio i auto w super stanie .. ;) ..

w przyszlym tygodniu sie wybieram do rz po jakies tam papiery - jesli do tego czasu nikt nie ogladnalby go, to podskocze i ogladne - ale od razu oszczegam : moje kontakty z E30 sa nikle ..

www.system.mimbu.pl

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2007-04-17, 17:37   

Photoshop zrobi wszystko :)
a może tak na przekór wszystkiemu zacząć oglądać te samochody, które kiepawo wyglądają na fotkach? :wink:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-17, 17:42   

wlasnie. jedziesz zobaczyc parcha okazuje sie ze jest parch jakich wiele i nie jestes zawiedziony, nie chcesz nikogo lac, nie wywozisz do lasu. kupujesz i z usmiechem wracasz nowym starym parchem do domku. dokladasz dwa razy tyle i masz super autko. :mg:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-18, 09:51   

kiloff napisa/a:
bo kazdy chcialby kupic tanio i auto w super stanie .. ;) ..

w przyszlym tygodniu sie wybieram do rz po jakies tam papiery - jesli do tego czasu nikt nie ogladnalby go, to podskocze i ogladne - ale od razu oszczegam : moje kontakty z E30 sa nikle ..

Ok, patrzysz generalnie jak na inne auto, czy nie gnije, czy nie wali rdza różnych miejsc, czy nie widać chamskich odcięć od malowania na blachach, czy podłużnice całe, kielichy, bagażnik pod wykładziną.....Progi, czy stoi prosto, czy uszczelki nie pomalowane, czy drzwi się ładnie zamykają....

A w ogóle to daj znać kiedy będziesz jechał - wyślij kom na PW to się zdzwonimy jak będziesz oglądał, ok?

A nad oglądaniem parchów muszę pomyśleć :spoko: . Muszę kupić jak najładniesze auto, zeby żona na jak najkrócej walizki mi za drzwi wystawiła. Może uda się nie spać na wycieraczce :lol:

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-18, 11:27   

z okolic Rzeszowa jest Boguś czy jakoś tak - przedstawiał swojego czarnego Baura, może ma po drodze do tego auta... poszukaj Go na forum i napisz - bo pozatym jakoś nie przypominam sobie nikogo z tamtych okolic...

marvin-86 
Częstochowa

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-18, 18:42   

auto eksploatowane
przez kobietę,Dodatkowo mogę tanio sprzedać drugi komplet bardzo ładnych alufelg AZEV 16" z kompletem letnich

Kobieta jak nic :D :lol: :lol: :lol: pozatym cena dobra :) serio akurat gadam bo ja za swojego tez dalem 5 tysia i tez byl goly :)

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2007-04-18, 19:02   

ja mam kilka kilometrow do rzeszowa ale niestety nie skocze bo w niedziele wrocilem do irlandi ostatnio bywalem dosyc czesto w rzeszowie ale niestety nie widzialem tego e30 z tego co wiem jest na forum kilka osob ze stalowki (stalowej woli) ich mozesz poprosic maja do rzeszowa jakies 60 km

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-19, 09:47   

Facet wysłał mi zdjęcia w dużej rozdzielczości:

chyba nie warto, rdza w bagażniku, wygląda , że dostał w dupę

W pysk też dostał, błotnik z odpadającą szpachla i rdzą, pas dolny do wymianki....

I konkretna rdza na progach/./.....

WRRRRRRRRRRRR.......

I 5300 za coś takiego ? 3 tysi bym nie dał.

dzieki za chęci chłopaki.

Gohan 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 20 Wrz 2005
Skd: Rzeszów
Wysany: 2007-04-19, 10:07   

ja moge ogladnac jesli dalej jestes zainteresowany , dopiero teraz tego posta zobaczylem :-)

Pozdrawiam Grzesiek vel Gohan

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-19, 10:16   

Gohan napisa/a:
ja moge ogladnac jesli dalej jestes zainteresowany , dopiero teraz tego posta zobaczylem :-)

Dzięki Grzesiu, ale juz po zdjęciach nie mam wątpliwości, że to nie jest nic godnego zainteresowania.

Pozdrawiam

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: