SOSEN bardzo podobała mnie się twoja jazda Była płynna, dość szybka wychylenie też niczego sobie Auto profesionalnie przygotowane-widać dobrze zestrojone zawieszenie-tzn takie mam odczucie z moich obserwacji na torze jak i podczas postoju w parku maszyn-poza tym z tego co rozmawiałem z twoim kolegą silnik masz dość zdrowy więc idzie w parze
Zrobiliśmy sobie przechadzke z PUZEM po terenie gdzie stały maszyny i natrafiliśmy na jakichś buców z kaczogrodu-chcieliśmy jak normalni ludzie, którzy są fascynatami BMW pogadać i oglądnąć co ma pod maską-a tutaj to chłopaki z góry nas potraktowali generalnie co to nie my, czego my już w życiu nie zrobiliśmy (nie wsadziliśmy) reszta się nie liczy, maskę otwierali 2 minuty-nie wiem może sie bali, że cos ukradniemy, pępki świata normalnie.... jedna wielka żenada PUZ pewnie swoje dopowie
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
SOSEN bardzo podobała mnie się twoja jazda Była płynna, dość szybka wychylenie też niczego sobie Auto profesionalnie przygotowane-widać dobrze zestrojone zawieszenie-tzn takie mam odczucie z moich obserwacji na torze jak i podczas postoju w parku maszyn-poza tym z tego co rozmawiałem z twoim kolegą silnik masz dość zdrowy więc idzie w parze
Zrobiliśmy sobie przechadzke z PUZEM po terenie gdzie stały maszyny i natrafiliśmy na jakichś buców z kaczogrodu-chcieliśmy jak normalni ludzie, którzy są fascynatami BMW pogadać i oglądnąć co ma pod maską-a tutaj to chłopaki z góry nas potraktowali generalnie co to nie my, czego my już w życiu nie zrobiliśmy (nie wsadziliśmy) reszta się nie liczy, maskę otwierali 2 minuty-nie wiem może sie bali, że cos ukradniemy, pępki świata normalnie.... jedna wielka żenada PUZ pewnie swoje dopowie
hehe co tu dodawac niby W?? ?? jak jestem WIELKI a wyszla WIELKA żenada ciesze sie jednak ze moglem spotkac prawdziwych zapaleńców bylo naprawde extra znow was zobaczyc
Ufff wreszcie dotarłem do domku, jestem zajechany jak trabancik z NRD
Dziękuję wszystkim którzy przybyli na tor kibicować mojej skromnej osobie. Starałem się jak mogłem, ale kiepskie opony nie przetrzymały kilku przejazdów i ostatni czyli trzeci punktowany przejazd musiał zakończyć się spinem!! Generalnie jestem mega-zadowolony z mojego debiutanckiego występu! M30 rulezzzzzzzzzz
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
No i Ch*** nie miałem jak przyjechać
Sosen po filmikach powiem tyle ... WIELKIE JOŁ
W 3 przejeździe byłoby masakrycznie bo pojechałęś przy pierwszym punkcie o włos od słupka, z reszta pięknie układałeś auto przed szczytem zakrętu. Respekcior!
Wiem że najbardziej punktowane jest WBIJANIE sie w zakręt na poślizgu praktycznie 4 kól ale widze że było to wykonalne tylko na pierwszym, lewym. Przy wyjściu na prostą gaz w deche i korzystanie z całej szerokości asfaltu ...
Ale jak na pierwszy raz to po prostu brak mi słów i bardzo mi szkoda tego spina ... na jakich oponkach jechałeś (przód i tył)?
Zlecam Ci oficjalnie skopanie pośladów wszystkim szabrownikom i innym nissanowcom kitajwyznawcom...
Pozdro
Z przodu firestone 195/50/15, a z tyłu jakieś zdechłe continentale 185/55/14 i przez te gumki wyspinowałem, po prostu oderwał się kawał bieżnika i kibel.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz