Wszystko dla nas trwało 3 dni.
Zgłosiło się ponad 110 załóg.
Wystartowało 99.
Ukończyło 69.
Dużo kraks i defektów. Czekan skasował hondę.
Rajd niesamowity, z pełnym wypasem.
28 prób, dwa dni upalania. Dość męczące dla nas i dla sprzętu.
Było trochę przygód - pękł wąż wodny, który ekspresem załataliśmy na szmatę. Felix od razu pomógł mi zlokalizować dziurę i być może dzięki temu udało się sprawnie skończyć rajd. Rozwaliłem też lusterko o drzewka. To samo co w zeszłym roku i na tej samej próbie
W sobotę próby odbyły się na lotnisku w Kluczewie, w niedzielę w centrum Szczecina. Pozamykane ulice, Wały Chrobrego, Urząd miasta. Dużo publiki, świetna oprawa. Meta z rampą na deptaku. Wjazd zwycięzców na rampę w błysku fleszów i z polewaniem szampanem.
Wielka przygoda. Zająłem 1 miejsce w klasie (powyżej 2000cc) i 10 w generalce (8 bez "gości") Jest to mój największy sukces do tej pory Puchar jest ogromny i ładny. Jest też dyplom, szampan i nagroda w postaci oleju Lotos Race. W klasie konkurowałem z 3 audi quattro oraz lancerem evo oraz octavia vRS. Najbardziej się liczy wynik w generalce, ponieważ było wielu mega godnych driverów w przygotowanych sprzętach.
Właściwie jechaliśmy z Felixem równo i efektywnie na miarę sprzętu i swoich umiejętności. On ma oczywiście mniej mocy przez co tracił
Gratulacje Piotr . Fakt masz wiecej mocy . Ale zerknij w wyniki ku memu zdziwieniu na sz12 miałem pierwszy czas w generalce ..... A tu mała relacja pozdrawiam felix http://www.mojeauto.net/