BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: nokerman
2007-04-24, 22:21
beemka klub
Autor Wiadomo
gujo997 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 16 Gru 2006
Skd: krzyż wlkp.
Wysany: 2007-04-24, 00:24   beemka klub

wiecie co jestescie szmaciarze dowiedzialem sie jacy naprawde jestescie zbieracie te swoje jebane skladki wszystko idzie miedzy was truskawka na tym fotum to licza sie tak naprawde 3 gora 4 osoby ktore to nakrecaja jestescdie jebane lamusy smiejescie sie z wszystkiego co sie wam nie podoba a nie to sie liczy liczy sie szacunek a nie to ze jeden lubi spojlery drugi audio a inny palenie gumy!!! brakuje wam szacunku do innych posiadaczy tych pieknych aut a nie smiejecie sie z karzdego. jeden lubi jezdzic na wrotkach a inny zbiera znaczki i to nie zanaczy ze jest gorszy i ze jest frajerem poprostu szanujcie innych bo nie wszyscy sa tak pojebani jak wy!!!! i wiecie co ten szacunek jest w jungs gang tam mozna liczyc zawsze na kogos dzwonisz do kolesia ze potrzebujesz pomocy np o 4 rano on nie stega ze spi on mowi tylko gdzie nie licza sie km oni zycie za siebie by oddali a wy co w :cenzura: macie zdzieracie tylko siano z siebie i wyjebki sobie nawzajem robicie jak jednemu dekle od borbetek sprzatneliscie jestescie lamusy!!!!

!! Autor postu dostał BANA ! ! - Kumulacja przewinień i wulgaryzmów w jednym poście

http://bmwe30.vgh.pl/news.php
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-04-24, 07:48, w caoci zmieniany 2 razy  

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-04-24, 00:28   

Chłopaku....ochłoń....bez przesady jeden temat starczył... :evil:
o co Ci wogóle chodzi bo chyba nie czaje o co tak mięsem rzucasz..... :?
Jak chciałes żeby Cie wywalili wystarczyło napisać....

PozdrOOfki... :D

p.s.
i weź jakieś ziółka wypij może Ci lepiej będzie.... :P

gujo997 

Wysany: 2007-04-24, 00:36   

bo sie dowiedzialem co tu sie dzieje sam powiedz co to za klub skoro sie smieja z wszystkich co maja inne poglady na tuning??? to jest powalone wedle mnie szanuje sie czlowieka nie wytyka sie go palcami powinniscie byc rodzina i zeby wszyscy mogli na siebie liczyc wtedy jest ten klimat a u was co na forum to tylko kilka osob sie liczy i nikt wiecej co oni powiedza to wszystcy mowia ze jest super nawet jak tak nie jest oni dyktuja prawa i co jest fajne a co nie!!!!!!!

Piotrek E-30 

Doczy: 26 Sie 2005
Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2007-04-24, 00:38   

Ale o kogo chodzi i dokładnie o co, bo nie kumam

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2007-04-24, 00:40   

No ale weź pod uwage ile tu jest ludzi i ze nie da sie takiego nastroju utrzymać o jakim piszesz...
masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć...
przeciez wiesz ze po Twojej akcji Cie usunął i tez wiesz dobrze że później będziesz obgadywany...
To sie własnie nazywa trzeźwe myślenie...trzeba tak sie wypowiadać żeby wyrazić co sie czuje i uważa przy tym mająć możliwość obrony swojego zdania...

gujo997 

Wysany: 2007-04-24, 00:50   

ja cie rozumiem moga mnie wywalic moga sie ze mnie smiac jak to wczesniej robili ale unikne przystapienia do klubu w kturym nie liczy sie tylko to co napisze gora bo oni sa super bo oni sa wszystkim i oni dyktuja co i jak ma byc jak maja auta wygladac a jak tak nie zrobisz to sie dopierdalaja i wysmiewaja niech sie z siebie posmieja jabane lamusy.
KORDI napisa/a:
masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć...
widzisz wiesz o co mi chodzi i pewnie sam wiesz o co chodzi tylko wolisz to przemilczec i zachowac dobre zdanie no ok ale ja mam ich gdzies

Shreku 

Pomg: 6 razy
Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-04-24, 00:53   

gujo997, ale przecież nikt ci niczego nie narzuca, może się coś komuś nie podobać np. w twoim aucie, ale ono jest twoje i ty je najwięcej bedzięsz oglądał, olewaj szyderstwa itp..
nie wymiękaj...

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2007-04-24, 00:56   

Dokładnie nie pamietam już kto,ale wiem że przez baaardzo jeden z forumowiczów miał e30 chyba na raigera ospojlerowaniu...
były szyderstwa ale wkońcu sie skończyły.... :)
nie pamietam tylko kto to był...

gujo997 

Wysany: 2007-04-24, 00:59   

ale powiedzcie czy nie mam racji tak jest. sami dobrze o tym wiecie a jak nie to poczytajcie forum i zobaczycie kto tu jest gosc a kto szmata i odrazu widac kto napedza to cale forum liczy sie kilka osob a reszta to juz nie.

[ Dodano: 2007-04-24, 01:00 ]
a ja pierdole to ze sie ze mnie smiali tyko wkorwia mnie takie cos co oni tu odpierdalaja

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2007-04-24, 01:06   

Gujo...ale to przeciez cały świat jest tak skonstruowany że jedni sie liczą bardziej od innych.....
chodziaż by z tego względu że jakby każdy mógł tyle samo na forum to by sie burdel zrobił....
Ktoś musi utrzymywać kierunek forum....
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie bo szkoda nerwów.... :)

gujo997 

Wysany: 2007-04-24, 01:10   

Cytat:
KORDI
ty to chyba tez widzisz i wiesz o co mi gokladnie chodzi tylko wolisz przemilczec spoko lu tylko ja nie czaje wiary co maja podzial gora kilka osob a reszta to cwele

[ Dodano: 2007-04-24, 01:13 ]
pisalem ze pozanlem gerta to truskawka menel go og wiesniakow wywywa a to jest ktos na kogo mozna liczyc wiem ze jak bede :cenzura: gdzies autem zjebie mi si elub bede w potrzebie dzwonie i wiem ze zaraz bedzie do mnie jechac z pomoca cala armia ludzi na ktorych zawsze mozesz liczyc i to jest to wlasnie o to chodzi

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2007-04-24, 01:19   

Czyli chodzi Ci o menela...?

P.S.
Powiedzmy że też troche to zauważam.....ale mi to aż tak nie przeszkadza...

gujo997 

Wysany: 2007-04-24, 01:23   

nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!!

frantic 

Pomg: 8 razy
Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-04-24, 01:33   

nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2007-04-24, 02:04   

Gujo....po tej wymianie zdań wyszedłem sobie zapalić i zaczołem myśleć o tym co piszesz...
Masz racje...ale tylko po części...
Zgadza sie..jest pewna grupa osób które napędzają to forum i nażucają styl,ale zwróć uwage że to nie są klubowicze a forumowicze więc czemu obrażasz klub...
Do tego jest to pare osób a obrażasz i klub i całe forum na którym jest kilkadziesiat osób i napewno bardzo wiele z tych osob jest zajebiście wartościowa bo też znam troche osób...takze naprawde nie generalizuj i nie uogólniaj..
Bo widzisz...tym tekstem uogólniłeś wszystkich tak jak sie uogólnia wszystkich posiadaczy beemek...
I zresztą na takjie samej zasadzie...masz złe doświadczenie z kilkoma osobai a teraz twierdzisz ze taki każdy jest...
To było naprawde nie fair...

pawelbach 

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Otwock
Wysany: 2007-04-24, 04:40   

Gujo na tym forum malo kto lubi tuning a ze cztery gura piec osub pisze wiecej postuw od reszty to co odrazu oni sa wazniejsi yaku pisze chyba najwiecej i co odpusc sobie

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-04-24, 06:54   

gujo997 napisa/a:
nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!!

Po pierwsze to co ty mozesz wiedziec o ludziach z KLUBU??Dam ci liste i napisz COKOLWIEK O KAŻDEJ z nich a pozniej dam ci listy UŻYTKOWNIKÓW forum i tez napisz cos o kazdnym z nich.Jak mozesz pisac cos na temat KLUBU jak nigdy w nim nie byłes i nie bedziesz??Prosze o wyjaśnie skoro jest ta GÓRA.

Rozgranicz FORUM a KLUB chyba ze nie potrafisz.

Shreku 

Pomg: 6 razy
Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-04-24, 07:00   

gujo997, myśli że jak ktoś do niego napisał kilka wiadomości Pw jak zrobić auto to już jest dla niego góru... :brawo:
a ja myślałem że on jest normalny :shock:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-04-24, 07:35   

yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i :cenzura: mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke :lol: następny skowyt bitego psa :lol: won i :cenzura: :D sam jestes lamus i herbatnikowiec :arrow: :evil:
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty :brawo: :brawo:

!! Autor postu dostał ostrzeżenie !!
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-04-24, 07:46, w caoci zmieniany 1 raz  

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-04-24, 07:55   

gujo :beer:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-04-24, 07:59   

gujo997, nie wierze ze sam na towszystko wpadles :)

ty po prostu jestes jak chorogiewka.ktos rzuci dobry bajer a ty to łykasz i zmieniasz zdanie :D

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Domel 

Doczy: 19 Sie 2004
Skd: Manchester
Wysany: 2007-04-24, 08:13   

guja chlopie... zmień dilera !! !

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-24, 09:34   

hm...co to mialo byc? :|
koles nagle wybuchl nie wiedziec czemu. :shock:
najpierw sie cieszyl ze daja mu dobre rady odnosnie jego bety a teraz nagle oszalal. :mg:

Domel 

Doczy: 19 Sie 2004
Skd: Manchester
Wysany: 2007-04-24, 09:46   

Za duzo informacj na raz otrzymał, nie wytrzymał i się przegrzał biedak... :?

speed 
Michał

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2007-04-24, 09:50   

korzuch napisa/a:
yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i :cenzura: mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke :lol: następny skowyt bitego psa :lol: won i :cenzura: :D sam jestes lamus i herbatnikowiec :arrow: :evil:
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty :brawo: :brawo:

!! Autor postu dostał ostrzeżenie !!

Dobrze mówisz :!: :!: :!:

Co to jest, kto to jest, żeby jechać po wszystkich użytkownikach i klubowiczach tego forum :?: :?: :?: A tak w ogóle to what the fuck o co tu chodzi, czemu ten kolo się tak rzuca, Menel coś Ty mu zrobił :) Przyznaj się tu zaraz

frantic napisa/a:
nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie

Dokładnie tak jest - przynajmniej w Krk :)

p.s. może ktoś naświetlić troszkę bardziej tą sprawę czemu ta truskawka się ta drze :?:

Every man dies... But not every man really lives...

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: