Wysany: 2007-04-25, 17:03 Powiedz czym jeżdzisz a powiem Ci jak często uprawiasz sex
Jadąc dziś rano do pracy oczywiście radyjko włączone i słysze :
"........ według badań przeprowadzonych przez naukowców , sex najczęsciej uprawiaja posiadacze BMW,..... na początku listy znajdują sie posiadacze marek włoskich, francuskich i japońskich,..... na szarym końcu są posiadacze Mercedesów i marek koreańskich a liste zamykaja posiadacze Porsche......"
Tak więc kto ostanio ( no w tym tygodniu) "dmuchał/ła" lub był "dmuchany/na"
Ostatnio zmieniony przez jackx 2007-04-25, 17:12, w caoci zmieniany 2 razy
e tam co za bajki opowiadacie ze w E30 jest mało miejsca, jak sie uczucia skropliły to całą Wisłocką przestudiowałem w maluchu marekfl, nie narzekaj mamy kąbiaczki jestesmy w lepszym położeniu Marzena, wal na priva uzycze Ci swojego oczywiscie samochodzika
Jak mialem e34 to byla masakra jakas .. wszedzie byly jakies biale plamki .. ale jak mam e36 to jakos felernie wszystko idzie .. albo ja zdziadzialem albo kobiety juz mniej goscinne ... pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No ja jeszcze wspomnę o E30 Touringu Jak się złoży tylną kanapę, to miejsca jest wystarczająco na różne wygibasy A nawet na przednim fotelu jest nieźle, ale może być troszkę niewygodnie...
A ja pozostanę skromny. Nie będę mówił ile razy gdzie i jak. 8)
Te naukowe badania tylko potwierdziły moje obserwacje o typach ludzi którzy jeżdżą różnymi markami. Mercedesy to nadal auta dla emerytów, a porsche kupują sobie japiszony żeby pokazać sąsiadom że mają kasę. Mało jest prawdziwych zapaleńców
Wysany: 2007-04-26, 12:21 Re: Powiedz czym jeżdzisz a powiem Ci jak często uprawiasz s
jackx napisa/a:
Tak więc kto ostanio ( no w tym tygodniu) "dmuchał/ła" lub był "dmuchany/na"
Kto dużo gada mało robi.
Ja tam bym mógł mieć Porsche, ludzie nawet by mogli myśleć że jestem gejem.A propos - BMW przecież też ma niezbyt dobrą opinię burakowozu...
yo!
w sumie zapomniałem dopisac ze 60% właścicieli beemek to pasztety które sie dowartościowują kupując w/w marke bez urazy oczywiscie ale trzeba prawde wywlec na wierzch
mlody a Ty do ksiazek i nauki a nie sie wypowiadac w takich tematach..
bulwersuja na tym forum wszystkich i wszystko..
kolo tematow powinno byc jak w telewizji, czerwone kolko z kwadracikiem itd:)
w bmw fajnie jest, troche fantazji w zyciu jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzilo