Wysłany: 2007-02-04, 15:36 o wszystkim i o niczym....
tak sobie pomyslalem ze codziennie powstaje temat o niczym, wiec moznaby wszystkie je wrzucic w 1 miejsce..
wiec tutaj macie pelne pole do popisu, mozecie rozmawiac o czym chcecie, nabijac posty ile wlezie, ogolnie wolna amerykanka...
"zly mod" center nie bedzie musial kasowac miliona tematow, tylko raz na jakis czas zrobi porzadek w tym jednym..
mam nadzieje ze temat sie wam spodoba i bedzie sie cieszyl ogromna popularnoscia..
tym samym oglaszam, ze kazdy kolejny temat "o niczym" na offtopie, zostanie niezwlocznie usuniety..
czekam z niecierpliwoscia na wasza inwencje tworcza, pozdrawiam goraco...
Wysłany: 2007-04-30, 14:37
Mi by sie nie chcialo, jak bym widziel ze za to moge nie dostac wyplaty to mial bym to daleko w d***, nie mysl sobie ze jestem kujonem i lubie do szkoly chodzic. Jestem normalny i wszystkie przerwy spedzam na ociplaniu klimatu
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Ale w szkole mozesz sie poopier tralalala dalac i nic ci za to nie zrobia
Albo mozesz spier.... z zajęci tzn isc na wagary i nikt ci nic nie zrobi a w robocie niestety trzeba byc ehhh to były czasy jak sie chodzilo to technikum
[ Dodano: 2007-04-30, 20:17 ]
Siemka
dobra zabawe dzisiejszego wierczoru zapewni Dog In The Fog
A moim sponsoerm jest Leszek i Dębowe Mocne ..........
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Maj 2005 Skąd: WPR ;)
Wysłany: 2007-04-30, 23:00
marekfl napisał/a:
Pscolka na balety to ja zawsze chetny jezdem
To co wpadmy do remizy rozpie.................. wszystko w piz........ az poleca wiory tak bedziemy wymiatac hehehhehehehe
Dobra robie sie na bostwo i czekam <lol>