Piękna sprawa, cena jak za silnik i skrzynie chyba dobra, chociaż sam silnik nie wygląda ciekawie. Jakbym miał tyle kasy pewnie bym pomyślał nad montażem włoskiem M3 może zrobimy zrzutkę : D
tylko ciekawe skad wziasc osprzet do tego ... pewnie prosciej by było znalesc wiąche do zwykłego M-Powerka z e30-tki ..
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-06, 14:10
to ja miałem problemy ze skompletowaniem m20 z 84 roku a co dopiero włoska emka
aż się włos jeży na głowie na samą myśl o rozterkach tego co to kupi i później znajdzie jakąś niezbędną częśc za cenę kompletnego silnika m50 np
fajna sprawa tak na marginesie ale dość ryzykowna i kosztowna (nie liczę tych 5 tysięcy)
Ten gosc przywiozl czesci ///M3 do PL. Ale o ile sie orientuje to byla wersja normalna nie 320is tylko z silnikiem <2.0. Przywiozl tylko blotniki i pare innych rzeczy, a jak go zapytalem czy tez dach jest to powiedzial a co? jest inny? Wiele replik jest robione w ten sposob ze zakladaja blotniki a dach pozostaje ten sam.
Byla kiedys w PL ok. 2 lata temu ///M3 E30 Coupe, czerwona z sonikiem M20B25 zrobiona super. Dach, tylnia szyba, tylnia plapa tak jak trzeba. Czy moze ktos wie gdzie ja teraz kto ma?????
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Taki motor to tylko do repliki. Mozna tez zrobic tanio replike 320is wystarczy tylko E30 Cope lub 4 furtki +M-Technic II+zegary+fotele Racaro+przypinka 320+ is z emblematu 318is i taki silnik i w zasadzie wloska jest gotowa. Czy o czyms zapomnialem? Tarcze i paasty to samo przeciez bo to bylo na podstawie 325i.
Notabene moj brat kiedys mial szanse sie zamienic swoja E34 na 320is ale nie wyszli
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe