Jadąc tak sobie za Plockiem, gdzie mieszkam znalazlem szrot...którego niegdy niewidzialem i nawet o nim nie slyszalem, oczywiscie bym sie niezatrzymał ale widze 2 podwójne lampy, okrzyk beemki i wjezdzam...a tam e28 2,4Td i e12 2,0 gaźnik troche rozkąpletowane, no i nic do mojej e30, ale widze stoj kadet c po tuningu raczej wiejskim a w nim fotele recaro identyczne jak na zdjeciu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34426952, fotek jeszcze nie mam, ale bede robił, najlepsze jest to ze nie bylo własciciela tylko jego zona no i sprzedała mi je 2x 25 zł , zabralem je i zapłaciłem, nawet byłem tak laskawy ze sam odkrecilem i nie czekałem na meża poczciwej pani Moje fotele sa w stanie b.dobrym , by niepowiedziec idealnym. Z tego jednak co wiedz to ceny na tym szrocie sa poprostu niskie. Z ciekawoscie zapytalem o felgi z tej 5 2,4 Td a były to BBS 14" 7,5 cala takie z dużym rantem oryg. bmw chcieli po 40zl od sztuki stan raczej do odnowienia ale proste. Chyba sie bede tu zaopatrywal fotki foteli w najblizych dniach jak juz beda w bmw proponuje odwiedzac wioski panowie miastowi, czsami znajdzie sie jakis szrocik a tam beeeemka i juz nas tam niesie.
uuu jakby ci to wytlumaczyć, jest on koło terminala paliwowego orlenu, miejscowosc nazywa sie Trzepowo jest to malutka miejscowosc ok. 7 km od plocka, szrot jest tez w miare mały, ale jak bedziesz jechal i znajdziesz trzepowo to ludzie ci powiedza o ktory szrot chodzi, zreszta sluże pomoca, wiekrzosc aut to oczywiscie maluchy, fiaty i polonezy, ale maja tez rodzynki jak Ford taunus 2D, wspomniany Kadet C gti, czy babcia e12 z silnikiem 2,0 gaznik.
No patrz Arczi a ja w twoje rejony sie nie zapuszczam. A znasz szrot w Gąbinie Byłem dzisiaj i mają części do beemek, nawet pare silników widziałem, tylko o ceny sie nie pytałem.
wiesz co w gąbinie to jest raczej szrot z czesciami i oni raczej maja ceny jak wszedzie, bo nie raz brałem od niech czesci, szkoda ze maja tylko czesci, a kazdy wie ze fajniej jest sobie samemu cos z autka wyciagnac, POLECAM szrot w gabinie o jest tam wszystko jednak ceny nieprzyciagaja....