Wysłany: 2007-05-09, 20:49
Powiem tyle, z zewnatrz to wyglada na luzik, ale jak wsiadziesz do srodka to czujesz te zwiekszone bicie serca przy 140km/h ----> drift
Strasznie mi sie podobalo to, ze zero wygluszen, zero tapicerki, czysta buda + najpotrzebniejsze rzeczy, prawdziwa drift machina! Wsiadasz i od razu czujesz klimat, ze cos sie bedzie ostrego dzialo.
SOSENOWÓZ
Powiem tyle, z zewnatrz to wyglada na luzik, ale jak wsiadziesz do srodka to czujesz te zwiekszone bicie serca przy 140km/h ----> drift
Strasznie mi sie podobalo to, ze zero wygluszen, zero tapicerki, czysta buda + najpotrzebniejsze rzeczy, prawdziwa drift machina! Wsiadasz i od razu czujesz klimat, ze cos sie bedzie ostrego dzialo.
SOSENOWÓZ
widze ze poczules to co ja. Jazda jest kosmiczna! cos niemozliwego!
Wysłany: 2007-05-09, 21:07
Cieszę się Yaku, że jesteś zadowolony z przejażdżki
W tej konfiguracji co była teraz w Poznaniu nie łapało się dużej prędkości, trasa była ustawiona bezpiecznie, żeby ludziska nie latali po bandach, nie pamiętam dokładnie ile tam jechałem, ale na ostatnim zakręcie leciałem gdzieś w okolicach 100-110km/h bo dochodząc do tego łuku odcinałem na dwójce i wpinałem trójkę więc tak gdzieś w tych okolicach.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Wysłany: 2007-05-10, 17:04
Chlopaki ze slaska, to tylko 400km Sosen, potem ojceic podgonil E36 i szybko dojechalismy, wiec "rajd" tez zaliczylem Cholernie Ci dziekuje, jak kiedys bede w okolicach to Ci stawiam porzadne piwo!
slawo napisał/a:
slawo, tego nie da sie opisac, prawda? to trzeba poczuc na filmikach wyglada to naprawde inaczej, ale jak jestes w srodku to...
A i dodam, ze zupelnie olalem sprawde, ze na prostej 250km/h bylo i olalem tez kazdy element "lanserski" tego auta. jak wsiadasz to nie zwracasz uwagi na walory wizualne auta tudziez jego predkosc. A przyspieszenie magiczne, wgniata w fotel te 3.5 ltr
Wysłany: 2007-05-10, 17:12
Yakuzatti napisał/a:
Chlopaki ze slaska, to tylko 400km Sosen, potem ojceic podgonil E36 i szybko dojechalismy, wiec "rajd" tez zaliczylem Cholernie Ci dziekuje, jak kiedys bede w okolicach to Ci stawiam porzadne piwo!
slawo napisał/a:
slawo, tego nie da sie opisac, prawda? to trzeba poczuc na filmikach wyglada to naprawde inaczej, ale jak jestes w srodku to...
A i dodam, ze zupelnie olalem sprawde, ze na prostej 250km/h bylo i olalem tez kazdy element "lanserski" tego auta. jak wsiadasz to nie zwracasz uwagi na walory wizualne auta tudziez jego predkosc. A przyspieszenie magiczne, wgniata w fotel te 3.5 ltr
tez tak kce
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Yaku troszkę przesadza, ale fakt pierwsze wrażenie jest baaardzo dobre
uwielbiam długie maksymalne boki na trzecim biegu ehhh, to jest to!!!
chlopaku co Ty tam wiesz
jazda jest zajebista i uwierz mi ze nie mialem tyle adrenaliny w zyciu!
nie odpuszcze Ci i jesczze cie zgwalce na troche przy najblizszej okazji bo bylo za krotko (opony sobie strzelily )
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2007-05-11, 14:52
Gniewek, ja sie założe że soson już o tym wie i kołowanie opon które będą się jeszcze do czegoś nadawać to to nie problem!
Ale SOSEN Blagam Cię nie jeździj na takich kapciach na zawodach Weź sobie 2 albo 3 pary takich samcyh laczków w rozmiarze tym co masz z przodu czy powiedzmy jakieś normalne typu 205/50 żeby pupa się lepiej kleiła i pozalała na większy kąt zanim wystąpi spin. 1 parę zyżujesz na ostartnim treningu a pozostałe 2 na zawodach
Pozdro
Wysłany: 2007-06-06, 09:55
Spoko, ja to wszystko wiem Maćku, ale jak nie wiadomo o co chodzi to o co chodzi?
Gdybym miał siano na 3 komplety nowych opon to bym sobie tak kupował, a że lekko nie jest to jest jak wyjdzie, w każdym razie jestem świadomy, że kapcie to ważna rzecz.
pozdro
Sosen
Łukasz
Wysłany: 2007-06-08, 23:23
Piotrek napisał/a:
Sosen powiem tak.... zazdroszczę Ci furki, potworek pierwsza klasa.
Powodzenia na zawodach
Senkju, senkju
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
brain69 - usunięty [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-09, 01:47
jak komuś potrzeba opon to mogę załatwić po dobrej kasie:)
sam sobie kiedyś kupiłem Yokohama 195/55/15 w super stanie za 200zł komplet
więc jak coś to zapraszam